Bridget Maasland geeft rondleiding in meest romantische kamer van haar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland geniet enorm van een ontspannend momentje. Dit doet ze het allerliefste in de meest romantische kamer van haar huis.

De meest romantische kamer van Bridget haar huis wordt nog even trots belicht. Nadat deze kamer een opknapbeurt heeft gehad gaat Bridget er vanavond even flink gebruik van maken…

Bridget Maasland is trots op haar plekje

Bridget Maasland woont helemaal blij en gelukkig in Amsterdam. Samen met haar zoontje woont ze in een riant stulpje. Eerder werd al bekendgemaakt dat Bridget haar benedenhuis in Amsterdam-Zuid te koop zou hebben gezet. Momenteel is Bridget vooral erg druk met het renoveren van haar badkamer. De presentatrice deelt op haar Instagram een filmpje hoe de badkamer er eerst uit zag. Niet lelijk, maar wel een beetje somber. Daarom was het natuurlijk tijd voor een metamorfose en Bridget heeft vooral de badkamer wat verder met spulletjes gedecoreerd. Heel veel potjes, parfum, olies en andere verjonging serums zijn verdeeld over de badkamer. Hieronder zie je de badkamer voor de make-over.

Bridget komt met verassing

Dan zou je denken dat ze al redelijk wat spulletjes heeft maar dan komt ze met een grote verassing. Achter een houten deur zit nog een gigantische opslag met allerlei troepjes. Waarschijnlijk is Bridget toch wel erg druk bezig met haar uiterlijk. Als ze net zoals de vorige keer weer een jonge man aan de haak wil slaan moet ze wel bij de tijd blijven natuurlijk. Bridget plaatst dat ze zo snel mogelijk in het bad is te vinden om te genieten van het warme water. Het resultaat liegt er niet om, Bridget haar badkamer is prachtig, net als zij zelf.

 

Lees ook: Piepjonge Bridget Maasland knalt bijna uit galajurk in zeldzame video

Bridget Maasland deelt likkende foto

Bridget Maasland staat graag op de foto. Natuurlijk is de knappe blondine ooit model geweest. En gelukkig voor haar volgers duikt er zo af en toe ineens weer eens een foto uit de oude doos op. Je zou al bijna vergeten hoe Bridget er als jonge vrouw uitzag. Nu heeft de presentatrice wel een erg bijzondere foto op het internet gevonden. Bij deze foto likt ze aan een mes terwijl ze met haar fel blauwe ogen omhoog staart. Een mooie foto maar ook wel een beetje angstaanjagend. Gaat ze een sterrendiner koken of iemand zijn vinger doorsnijden? Bridget schrijft bij de foto: ”Don’t try this at home”, wat een aardig advies is mocht je niet jezelf willen bezeren. Zelf geeft Bridget aan ook niet meer te weten waarvoor of door wie de foto is gemaakt.

Bridget Maasland deelt sneer uit naar Yvonne Coldeweijer

Bridget Maasland staat natuurlijk altijd achter haar desk bij RTL Boulevard, waar alle roddels uitgebreid worden besproken. Daarom kon een topic over roddelkoningin Yvonne Coldeweijer natuurlijk niet uitblijven. Yvonne heeft tijdens de gijzeling en overval op de Apple store in Amsterdam verschillende dingen via haar Instagram gedeeld. Doordat ze inside informatie deelde vanuit de winkel nam ze het risico dat de gegijzelden in gevaar kwamen. Achteraf zegt Yvonne dus ook spijt te hebben van haar actie. Tijdens RTL Boulevard vind Bridget dat Yvonne er zo wel makkelijk vanaf komt. Zo vindt Bridget het dus een beetje achteraf gepraat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...