Bridget Maasland deelt opvallende foto zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een foto verschenen van Bridget Maasland die schokkende reacties opleverde. Bekijk hem snel en oordeel zelf!

Vrouwen zonder make-up zijn we tegenwoordig wel gewend, maar bij Bridget was er een groot verschil. De dame zag er ziek bleek uit op de foto én zie ook een foto mét make-up ter vergelijking.

Wat er allemaal gebeurt om Bridget toonbaar te maken

Bridget Maalsand heeft twee compleet verschillende foto’s gedeeld. Twee foto’s van Bridget, maar ze verschillen als dag en nacht. Of tenminste, het is meer ochtend en middag. Zelf benoemt ze ander licht als reden van het verschil in tussen de foto’s, maar er spelen meer factoren een rol. Zo heeft Bridget een spraytan gehad en ze heeft op de tweede foto ook veel meer make-up op. Wenkbrauwen, ogen, lippen, wangen en huid zijn allemaal aangepakt met een penseel of kwast. Ook heeft ze voor de foto haar haren nog even goed gedaan. al met al een erg gemaakt beeld dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Het heftige Instagram account van Bridget Maasland

Dit is niet de eerste keer dat Bridget haar Instagram account gebruikt om heftige reacties uit te lokken. Zo zijn er op haar account foto’s te vinden van de presentatrice in ondergoed of zonder kleding. Het is opvallend dat deze foto’s gewoon rustig naast foto’s van het kind van de knappe vrouw staan. Daarnaast zijn er veel selfies te vinden op haar pagina. Het is dan natuurlijk wel weer zo dat de foto van de vrouw in alleen een onderbroek 30.000 likes meer heeft dan een selfie van haar. Make-up alleen is wellicht dus niet genoeg om te scoren bij haar publiek.

Bridget Maasland reageert op documentaire ex-vriend André Hazes Jr.

Haar populariteit heeft ook een tijdje gepiekt toen zij een relatie had met André Hazes Jr. Zijn documentaire is onlangs uitgekomen. Meerdere exen van de zanger hebben al gereageerd op inhoud van de documentaire. Hazes gaat vooral in op zijn verslavingen en zijn levensstijl. De documentaire gaat over de periode van André zijn leven nadat zijn relatie met Bridget klaar was. Zij vond het dan ook niet nodig om te reageren, want zij komt er niet in voor. De oplettende kijker kan natuurlijk wel bedenken dat de zanger niet in één week verslaafd is geraakt. Het is dus waarschijnlijk dat hij ook al heftig gebruikte toen hij nog wel samen was met de presentatrice. Toch deed ze daar geen uitspraken over toen er naar haar mening over de documentaire werd gevraagd in het programma Shownieuws.

Het verborgen verleden van Bridget Maasland

Het is niet gek dat Maasland veel trucjes uitvoert om een beter beeld van zichzelf te laten zien. De moeder van de presentatrice was visagiste, dus Bridget is vast tussen de poeders en lipsticks opgegroeid. Ze stond toen als kind al model in tijdschriften. Dit groeide door in  een televisie carrière als presentatrice. Ze heeft gewerkt voor BNN en RTL. Daar wordt natuurlijk ook veel gedaan aan het uiterlijk van de presentatrice. Dan was er nog haar Playboy debuut, daar komt ook altijd veel bij kijken. Bridget heeft dus een rijk verleden aan het mooier maken van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!