BREEK: Zie hier hoe Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog een lichtpuntje op deze druilerige zondag: absolute wielrenbaas Mathieu van der Poel heeft zojuist de Ronde van Vlaanderen gewonnen!

De Vlaamse klassieker werd vanwege de coronacrisis met een halfjaar uitgesteld. Het duurde dus even voordat men de vooraf verwachte tweestrijd tussen Mathieu van der  Poel en zijn Belgische rivaal Wout van Aert zou mogen aanschouwen.

De Ronde van Vlaanderen wordt door velen gezien als één van de mooiste koersen van de wereld. Het Vlaamse landschap en het prachtige parcours zorgen dan ook altijd voor mooie televisie. Dat stukje televisie werd zondag echter nóg mooier toen Mathieu van der Poel en zijn ploeg Alpecin-Fenix de als winnaars over de eindstreep kwamen en daarmee de Ronde van Vlaanderen wonnen.

De Ronde van Vlaanderen kende ook verliezers

Hoewel onze Mathieu van der Poel als de grote winnaar uit de bus kwam, was de Ronde van Vlaanderen één groot drama voor wielrenner Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kwam namelijk al eerder in de Ronde van Vlaanderen in botsing met een motorrijder, waardoor hij niet meer verder kon in de strijd om de titel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!