BREEK: Zie hier hoe Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog een lichtpuntje op deze druilerige zondag: absolute wielrenbaas Mathieu van der Poel heeft zojuist de Ronde van Vlaanderen gewonnen!

De Vlaamse klassieker werd vanwege de coronacrisis met een halfjaar uitgesteld. Het duurde dus even voordat men de vooraf verwachte tweestrijd tussen Mathieu van der  Poel en zijn Belgische rivaal Wout van Aert zou mogen aanschouwen.

De Ronde van Vlaanderen wordt door velen gezien als één van de mooiste koersen van de wereld. Het Vlaamse landschap en het prachtige parcours zorgen dan ook altijd voor mooie televisie. Dat stukje televisie werd zondag echter nóg mooier toen Mathieu van der Poel en zijn ploeg Alpecin-Fenix de als winnaars over de eindstreep kwamen en daarmee de Ronde van Vlaanderen wonnen.

De Ronde van Vlaanderen kende ook verliezers

Hoewel onze Mathieu van der Poel als de grote winnaar uit de bus kwam, was de Ronde van Vlaanderen één groot drama voor wielrenner Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kwam namelijk al eerder in de Ronde van Vlaanderen in botsing met een motorrijder, waardoor hij niet meer verder kon in de strijd om de titel.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten