Breaking Bad-film komt eerder dan je dacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad Film Netflix

Langverwacht vervolg komt binnenkort al uit! Dat hebben ze lang geheim weten te houden!

Dat vinden we nou mooi: in een tijd waarin werkelijk álle filmnieuwtjes (expres of niet expres) van tevoren ‘uitlekken’, is er toch nog een geheim project dat vlak voor de release pas uit de doeken gedaan wordt. En het is beslist geen kleintje: de Breaking Bad-film komt eraan, niet over een paar jaar, maar over een paar weken al!

Vanochtend kondigde Netflix trots aan dat El Camino, het officiële vervolg op de in 2013 afgesloten hitserie, al vanaf 11 oktober te zien zal zijn op de streaming service! Is dat even ’n lekkere verrassing!

Tegelijk met deze bekendmaking kwam er ook een korte trailer van El Camino uit. Geen Walter White (Bryan Cranston), geen Jesse Pinkman (Aaron Paul), maar één van de dommige drugsdealers uit Breaking Bad komt in beeld. De politie ondervraagt hem over Jesse. Hij houdt wijselijk z’n mond. De kijker blijft achter met nóg meer vragen! Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten op antwoorden…

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.