Breaking Bad-film komt eerder dan je dacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad Film Netflix

Langverwacht vervolg komt binnenkort al uit! Dat hebben ze lang geheim weten te houden!

Dat vinden we nou mooi: in een tijd waarin werkelijk álle filmnieuwtjes (expres of niet expres) van tevoren ‘uitlekken’, is er toch nog een geheim project dat vlak voor de release pas uit de doeken gedaan wordt. En het is beslist geen kleintje: de Breaking Bad-film komt eraan, niet over een paar jaar, maar over een paar weken al!

Vanochtend kondigde Netflix trots aan dat El Camino, het officiële vervolg op de in 2013 afgesloten hitserie, al vanaf 11 oktober te zien zal zijn op de streaming service! Is dat even ’n lekkere verrassing!

Tegelijk met deze bekendmaking kwam er ook een korte trailer van El Camino uit. Geen Walter White (Bryan Cranston), geen Jesse Pinkman (Aaron Paul), maar één van de dommige drugsdealers uit Breaking Bad komt in beeld. De politie ondervraagt hem over Jesse. Hij houdt wijselijk z’n mond. De kijker blijft achter met nóg meer vragen! Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten op antwoorden…

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten