Breaking Bad-film komt eerder dan je dacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad Film Netflix

Langverwacht vervolg komt binnenkort al uit! Dat hebben ze lang geheim weten te houden!

Dat vinden we nou mooi: in een tijd waarin werkelijk álle filmnieuwtjes (expres of niet expres) van tevoren ‘uitlekken’, is er toch nog een geheim project dat vlak voor de release pas uit de doeken gedaan wordt. En het is beslist geen kleintje: de Breaking Bad-film komt eraan, niet over een paar jaar, maar over een paar weken al!

Vanochtend kondigde Netflix trots aan dat El Camino, het officiële vervolg op de in 2013 afgesloten hitserie, al vanaf 11 oktober te zien zal zijn op de streaming service! Is dat even ’n lekkere verrassing!

Tegelijk met deze bekendmaking kwam er ook een korte trailer van El Camino uit. Geen Walter White (Bryan Cranston), geen Jesse Pinkman (Aaron Paul), maar één van de dommige drugsdealers uit Breaking Bad komt in beeld. De politie ondervraagt hem over Jesse. Hij houdt wijselijk z’n mond. De kijker blijft achter met nóg meer vragen! Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten op antwoorden…

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten