Bram Krikke kondigt zwangerschap aan en moet agressieve partner ontwijken (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bram Krikke kondigt op Instagram een zwangerschap aan, maar moet vervolgens zijn agressieve partner ontwijken!

Bram Krikke heeft een gender reveal gedaan op Instagram. Dit is helaas niet samen met zijn vriendin Robin Holzken. Het was een sketch met een goede vriend van hem, Pieter Valley. De laatste tijd zijn ze vaak samen om grappige video’s te maken. In deze video zie je hoe Bram de vrouw van het koppel is, met een mooie jurk aan. Pieter is de man en mag de ballon kapot slaan waar de roze of blauwe confetti inzit. Als deze roze blijkt te zijn, wordt Pieter Valley helemaal gek en begint om zich heen te slaan en te schoppen! Hij wilde als vader zijnde namelijk een jongentje krijgen, niet een meisje. Bram moest hem maar even ontwijken voordat de baby werd geraakt. Alles is goed afgelopen en de twee moeten nog even wachten op de geboorte van ‘Destiny.’

Bekijk hier zelf de hele video van Bram en Pieter!

Bram en Pieter gender reveal

Het drukke leven van Bram Krikke

Bram Krikke is al jaren relevant, wat vooral een beetje via YouTube begon. Hier deed hij leuke straatinterviews waarin hij heel droog en grappig deed. Dit werd goed bekeken en uiteindelijk kwam hij bij de radio. Hij werd DJ bij Qmusic. Dit doet hij nog steeds, maar ook blijft hij leuke filmpjes maken. Niet meer echt van die lange YouTube interviews, maar meer korte filmpjes waarin hij bekende Nederlanders nadoet of gewoon een leuk rollenspel bedenkt. Nog steeds hoor of zie je nog vaak genoeg iets van Bram en dat is mooi om te zien!

Meer zien van Bram Krikke

Wil je nou meer zien van Bram Krikke? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij vooral zijn video’s op samen met Pieter Valley bijvoorbeeld. Ook andere dingen zoals leuke kiekjes met zijn leuke vriendin komen langs. Kortom, het is het waard om eventjes te checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!