Bram Krikke en Bas Hoeflaak maken hilarische video over tweedehands winkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bram Krikke heeft het weer voor elkaar. Hij maakt regelmatig van die leuke online video’s en ook deze is weer hilarisch!

Kennen jullie allemaal het programma  Stars nog? Dat was een Amerikaanse show waarin er allemaal mensen in een soort grote kringloop binnen kwamen om hun spullen te verkopen. En dat leverde eigenlijk altijd gedoe op. Want de spullen waren nep, niet zoveel waard als dat mensen dachten en er speelde zich achter de schermen ook een hoop drama altijd af met de familie van de zaak. Maar het was wel altijd prachtig om te zien. Nu heeft Bram Krikke, voor een van zijn online video’s, een eigen versie van  Stars gemaakt. En dat ziet er hilarisch uit! Bekijk de video snel hier!

Bas Hoeflaak schittert in leuke video Bram Krikke

Niet alleen Bram Krikke zit in de video, maar ook Pieter Valley maakt even een cameo in beeld. Maar de echte ster van de video dat blijft natuurlijk Bas Hoeflaak. De komiek weet zich echt perfect neer te zetten als boze verkoper, die heel graag heel veel geld wil hebben voor een klein, en kennelijk duur, kaboutertje. Maar als Bram dat niet wil geven, breekt de hel los. Bas doet het wel vaker goed in dit soort video’s. Zijn komische timing is ongeëvenaard. Bas ken je waarschijnlijk van zijn deelname aan het programma Last One Laughing, waar hij vorig jaar best wel bekend werd dankzij een act met een fluit. Die kan je hieronder nog een keertje terugkijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!