Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!

Influencer Bram Krikke is met een groot aantal vrienden naar Duitsland gereden om de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal te bekijken op het EK Voetbal. De wedstrijd tegen Polen was een leuke. Ook al was het veldspel best aardig, de kansen hadden wat beter afgemaakt mogen worden. In ieder geval hebben we gewonnen en de 3 punten lekker meegenomen richting de volgende wedstrijd tegen Frankrijk. Bram Krikke vond de wedstrijd maar niks en begon zich bezig te houden met andere dingen. Hij zocht met twee vrienden een replica van de EK beker op en ging daar een beetje aan een vriend lopen voelen. De derde persoon deed nog wat viezer met de beker zelf.

Bekijk de foto zelf hieronder!

Bram Krikke met ek beker

Bram Krikke en zijn vrienden toch nog blij

Bram Krikke heeft ook nog een video geplaatst van tijdens de wedstrijd. Na de 2-1 van Wout Weghorst werd het publiek natuurlijk gek. Waaronder Bram en zijn vrienden ook. Hier heeft de influencer leuke beelden van gedeeld. Bekijk de beelden hier!

Het drukke leven van Bram Krikke

Bram Krikke is al jaren bekend op internet, wat vooral via YouTube begon. Hier deed hij leuke straatinterviews waarin hij heel droog en grappig deed. Dit werd goed bekeken en uiteindelijk kwam hij bij de radio. Hij werd DJ bij Qmusic. Dit doet hij nog steeds, maar ook blijft hij leuke filmpjes maken op bijvoorbeeld Instagram. Niet meer echt van die lange YouTube interviews, maar meer korte filmpjes waarin hij bekende Nederlanders nadoet of gewoon een leuk rollenspel bedenkt. Nog steeds hoor of zie je nog vaak genoeg iets van Bram en dat is mooi om te zien!

Meer zien van Bram Krikke

Wil je nou meer zien van Bram Krikke? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij vooral zijn video’s op samen met Pieter Valley bijvoorbeeld. Ook andere dingen zoals leuke kiekjes met zijn leuke vriendin komen langs. Kortom, het is het waard om eventjes te checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!