Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pak pen en papier! Dit is je kans om een model met een landbouwbedrijf aan de haak te slaan!

Ze hebben dit seizoen goud in handen bij Boer Zoekt Vrouw. Tussen al die verlegen, onooglijke boertjes zit namelijk gewoon een model uit de Boerinnenkalender! Ze heet Annemiek en ze is met haar 25 jaar de jongste deelnemer dit jaar, en bovendien de enige vrouw. We horen je denken: waarom heeft deze dame een tv-programma nodig om aan een vent te komen? Zo’n meid heeft toch na één wandelingetje richting buurtsuper ’n lint van verliefde mannelijke dorpsbewoners achter zich aan?

Kleine handicap

Het kan heel goed te maken hebben met de regels van het tv-programma. Geïnteresseerde mannen zijn namelijk verplicht een ‘liefdesbrief’ aan hun boerin te schrijven als officiële aanmelding. En mannen die kunnen lezen en schrijven, dáár is ze naar op zoek. Annemiek is namelijk zó dyslectisch dat ze zichzelf bijna analfabeet noemt. Haar toekomstige wederhelft moet dus in ieder geval iets met pen en papier kunnen: iemand in het huishouden moet toch de e-mails kunnen openen, het boerenvakbond-blad kunnen lezen en belastingaangifte kunnen doen? Op deze manier heb je die groep mannen alvast in het vizier!

Buitenkansje

Kan je dus lezen en schrijven, en heb je altijd al een model, die daarnaast ook nog eens een eerlijk landbouwbedrijf runt aan de haak willen slaan? Twijfel dan niet, en schrijf Annemiek een brief! Zo’n buitenkansje krijg je nooit meer!

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten