Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pak pen en papier! Dit is je kans om een model met een landbouwbedrijf aan de haak te slaan!

Ze hebben dit seizoen goud in handen bij Boer Zoekt Vrouw. Tussen al die verlegen, onooglijke boertjes zit namelijk gewoon een model uit de Boerinnenkalender! Ze heet Annemiek en ze is met haar 25 jaar de jongste deelnemer dit jaar, en bovendien de enige vrouw. We horen je denken: waarom heeft deze dame een tv-programma nodig om aan een vent te komen? Zo’n meid heeft toch na één wandelingetje richting buurtsuper ’n lint van verliefde mannelijke dorpsbewoners achter zich aan?

Kleine handicap

Het kan heel goed te maken hebben met de regels van het tv-programma. Geïnteresseerde mannen zijn namelijk verplicht een ‘liefdesbrief’ aan hun boerin te schrijven als officiële aanmelding. En mannen die kunnen lezen en schrijven, dáár is ze naar op zoek. Annemiek is namelijk zó dyslectisch dat ze zichzelf bijna analfabeet noemt. Haar toekomstige wederhelft moet dus in ieder geval iets met pen en papier kunnen: iemand in het huishouden moet toch de e-mails kunnen openen, het boerenvakbond-blad kunnen lezen en belastingaangifte kunnen doen? Op deze manier heb je die groep mannen alvast in het vizier!

Buitenkansje

Kan je dus lezen en schrijven, en heb je altijd al een model, die daarnaast ook nog eens een eerlijk landbouwbedrijf runt aan de haak willen slaan? Twijfel dan niet, en schrijf Annemiek een brief! Zo’n buitenkansje krijg je nooit meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.