Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pak pen en papier! Dit is je kans om een model met een landbouwbedrijf aan de haak te slaan!

Ze hebben dit seizoen goud in handen bij Boer Zoekt Vrouw. Tussen al die verlegen, onooglijke boertjes zit namelijk gewoon een model uit de Boerinnenkalender! Ze heet Annemiek en ze is met haar 25 jaar de jongste deelnemer dit jaar, en bovendien de enige vrouw. We horen je denken: waarom heeft deze dame een tv-programma nodig om aan een vent te komen? Zo’n meid heeft toch na één wandelingetje richting buurtsuper ’n lint van verliefde mannelijke dorpsbewoners achter zich aan?

Kleine handicap

Het kan heel goed te maken hebben met de regels van het tv-programma. Geïnteresseerde mannen zijn namelijk verplicht een ‘liefdesbrief’ aan hun boerin te schrijven als officiële aanmelding. En mannen die kunnen lezen en schrijven, dáár is ze naar op zoek. Annemiek is namelijk zó dyslectisch dat ze zichzelf bijna analfabeet noemt. Haar toekomstige wederhelft moet dus in ieder geval iets met pen en papier kunnen: iemand in het huishouden moet toch de e-mails kunnen openen, het boerenvakbond-blad kunnen lezen en belastingaangifte kunnen doen? Op deze manier heb je die groep mannen alvast in het vizier!

Buitenkansje

Kan je dus lezen en schrijven, en heb je altijd al een model, die daarnaast ook nog eens een eerlijk landbouwbedrijf runt aan de haak willen slaan? Twijfel dan niet, en schrijf Annemiek een brief! Zo’n buitenkansje krijg je nooit meer!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Gerelateerde berichten