Boerinnenkalender-model Annemiek doet mee aan Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pak pen en papier! Dit is je kans om een model met een landbouwbedrijf aan de haak te slaan!

Ze hebben dit seizoen goud in handen bij Boer Zoekt Vrouw. Tussen al die verlegen, onooglijke boertjes zit namelijk gewoon een model uit de Boerinnenkalender! Ze heet Annemiek en ze is met haar 25 jaar de jongste deelnemer dit jaar, en bovendien de enige vrouw. We horen je denken: waarom heeft deze dame een tv-programma nodig om aan een vent te komen? Zo’n meid heeft toch na één wandelingetje richting buurtsuper ’n lint van verliefde mannelijke dorpsbewoners achter zich aan?

Kleine handicap

Het kan heel goed te maken hebben met de regels van het tv-programma. Geïnteresseerde mannen zijn namelijk verplicht een ‘liefdesbrief’ aan hun boerin te schrijven als officiële aanmelding. En mannen die kunnen lezen en schrijven, dáár is ze naar op zoek. Annemiek is namelijk zó dyslectisch dat ze zichzelf bijna analfabeet noemt. Haar toekomstige wederhelft moet dus in ieder geval iets met pen en papier kunnen: iemand in het huishouden moet toch de e-mails kunnen openen, het boerenvakbond-blad kunnen lezen en belastingaangifte kunnen doen? Op deze manier heb je die groep mannen alvast in het vizier!

Buitenkansje

Kan je dus lezen en schrijven, en heb je altijd al een model, die daarnaast ook nog eens een eerlijk landbouwbedrijf runt aan de haak willen slaan? Twijfel dan niet, en schrijf Annemiek een brief! Zo’n buitenkansje krijg je nooit meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.