Boerin Annemiek vindt BZV-deelname op jonge leeftijd ‘wanhopig’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek heeft veel gehad aan haar Boer Zoekt Vrouw-deelname. Toch is ze lang niet altijd positief over de tijd dat ze op tv was… (Beeld: Instagram @annemiekkoekoek)

Samen met het tijdschrift Vrouw blikt Boerin Annemiek Koekoek terug op het afgelopen jaar. In 2020 was ze wekelijks op tv, zat ze verslagen in haar eentje aan de keukentafel, vond ze alsnog de liefde en raakte die later weer kwijt. Haar leven is in positief opzicht veranderd, maar als het aan Annemiek zelf ligt had het zomaar héél anders kunnen lopen…

Lees ook: Boerin Annemiek onthult plan om man te vinden

Boerin Annemiek: ‘BZV-deelname als 26-jarige wanhopig’

Het had niet veel gescheeld of we hadden Boerin Annemiek, buiten haar gewaagde avontuurtje in de boerinnenkalender, helemaal niet gekend! De jonge boerin schreef zich niet zelf in, maar liet dat aan een stagiaire over die vond dat ze wel een vriendje kon gebruiken om haar te troosten na het overlijden van haar paard. Achteraf zegt ze daarover : “Uit mezelf had ik niet meegedaan. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het een fantastische ervaring, maar ik ben nog maar 26. Jezelf op die leeftijd opgeven, komt toch wat wanhopig over.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek)

Annemiek alleen aan keukentafel: ‘voelde me mislukt’

Heel Nederland had Boerin Annemiek onder het vergrootglas liggen. Ze viel extra op omdat ze niet alleen de enige vrouwelijke, maar ook veruit de jongste kandidaat was. Dat uitgerekend háár BZV-avontuur zo slecht afliep voelde dan ook als verlies bij de Drentse: “Toen alle mannen waren vertrokken en ik alleen aan de keukentafel zat, voelde ik me toch een partijtje mislukt.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...