Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het belooft een mooi nieuw seizoen van Expeditie Robinson te worden in 2021! De lijst van deelnemers groeit, en er staan een boel zeer interessante namen tussen. Wat dacht je van niemand minder dan Annemiek Koekoek? Wie weet houdt de voormalig Boer Zoekt Vrouw-kandidaat zelfs een man aan dit avontuur over!

Annemiek Koekoek bij Expeditie Robinson 2021

Op de Instagrampagina van Expeditie Robinson worden de nieuwe kandidaten voor het nieuwste seizoen, dat op 29 augustus begint, op geheimzinnige manier ‘bekendgemaakt’. Door een cryptische omschrijving worden deelnemers geraden. Eerder werd al bekend dat actrice en model Jasmine Sendar en actrice Eva van de Wijdeven ook meedoen. Nu is ook zeker dat Boerin Annemiek (echte naam Annemiek Koekoek) van Boer Zoekt Vrouw meedoet Expeditie Robinson 2021! Fans hoopten op een comeback van Boerin Bertie, maar zullen ongetwijfeld ook veel plezier beleven aan de droge Drentse melkveehouder. Hoe we zo zeker zijn dat onderstaande silhouet Annemiek is? Er is natuurlijk maar één vrouw van 27 die bekend is van Boer Zoekt Vrouw!

Expeditie Robinson

Boerin Annemiek in Boer Zoekt Vrouw

Annemiek Koekoek kennen we natuurlijk van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. In de vorige editie van het datingprogramma ging de jonge Drentse boerin op zoek naar ware liefde. Helaas heeft ze haar ideale man toen niet gevonden. Deze keer zal ze dus niet op zoek gaan naar de liefde van haar leven, maar ze zal zich moeten bewijzen tijdens beproevingen. Ook moet Annemiek haar goudeerlijke karakter opzij schuiven: zonder bondjes, achterbakse tactieken en complotten kom je niet ver tijdens de eilandraden. We kunnen niet wachten om haar weer te zien schitteren op de buis! En omdat er dit seizoen twee afleveringen per week worden uitgezonden, betekent dat meer Boerin Annemiek dan ooit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!