Boerin Annemiek Koekoek zwerft schoenloos door Amsterdam op beschonken foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leek erop dat Boerin Annemiek iets te veel gedronken had tijdens de finale van Expeditie Robinson 2021. Ze struinde ’s avonds zonder schoenen door de straten van Amsterdam…

Bij de grote finale van Expeditie Robinson waren natuurlijk alle deelnemers uit het programma aanwezig. De laatste en meest bloedstollende aflevering werd uitgezonden terwijl de finalisten en presentatoren live aan tafel over het programma praatte. Helaas zat Boerin Annemiek niet aan die tafel, want zij eindigde op de 8e plek. Ze heeft het dus nog wel best ver geschopt in de Expeditie. Vanwege het coronavirus konden de overige deelnemers, die dus niet aan de tafel mochten zaten, ook niet altijd een plekje op de achtergrond bemachtigen. Zij moesten telkens doorschuiven van plek zodat alle deelnemers een keer aanwezig waren geweest op de achtergrond. Daardoor hebben we Annemiek Koekoek helaas niet zo vaak kunnen zien. Zonde, want achteraf bleek dat ze iets te diep in het glaasje had gekeken…
Annemiek kon confrontatie van finale Expeditie Robinson niet aan

Op de foto hierboven ziet de bekende boerin er nog hartstikke blij uit, maar misschien heeft ze zich niet altijd zo gevoeld. Natuurlijk baalt ze als een stekker dat ze geen plekje in de finale had kunnen bemachtigen, en ze is ook vast niet de enige. Waar de een het met een avondje huilen oplost, lost de nuchtere boerin het op een andere manier op. Nuchter was ze daarentegen niet meer, want het leek wel alsof ze haar verdriet tijdens de finale had weggedronken. Niet alleen die confrontatie, maar ook het feit dat de boerin niet echt geliefd was door kijkers kon een bijdrage leveren aan haar smacht naar alcohol die avond. De meest logische verklaring voor Annemieks gedrag is dat ze iets te veel gedronken had, want waarom zou ze anders schreeuwend door de Amsterdamse straten struinen?

Sterrin en Annemiek beleven samen spannend avontuur

Het leek de twee besties van Expeditie Robinson een goed idee om op pad te gaan na de finale van Expeditie Robinson. Nadat Annemiek waarschijnlijk een glaasje te veel op had ze een frisse neus misschien wel nodig. Natuurlijk schoot Sterrin Smalbrugge, met wie Annemiek tijdens de Expeditie een prachtige vriendschap opbouwde, te hulp. Dat is te zien op de video hierboven. Expeditie Robinson was blijkbaar nog geen groot genoeg avontuur voor het duo. De Amsterdamse straten zijn veel avontuurlijker en vooral als Sterrin en Annemiek er rondlopen. Boerin Annemiek was helemaal klaar met haar hakken en ging met blote voeten verder. We zijn stiekem ook wel benieuwd wat de beschonken dames hierna hebben beleefd…

Boerin Annemiek is het stadse leven niet gewend

Lees ook: Boerin Annemiek Koekoek gaat ineens samenwonen na Expeditie Robinson avontuur

Op deze foto is te zien dat Boerin Annemiek de stad niet aankan

Annemiek weet nog niet helemaal goed hoe ze zich moet gedragen in een grote stad. Ze doet er vreemde dingen zoals haar schoenen uit doen, maar dat is in de stad en op de boerderij niet echt normaal. Gelukkig kon boerin Annemiek na deze ene avond eindelijk weer terug naar de boerderij in Drenthe. Daar kan ze weer helemaal zichzelf zijn en maakt ze ook geen mensen wakker met haar geschreeuw op de straat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.