Boerin Annemiek Koekoek slaat na lading ongepaste foto’s wéér toe op Tinder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek blijft eeuwig op zoek naar de liefde. Toch geeft de knappe boerin niet op en probeert ze haar geluk nu te vinden op Tinder. 

Heel succesvol is Annemiek niet in de zoektocht naar de liefde. De boerin kan in ieder geval niet zeggen dat ze geen aanbod krijgt, want naar eigen zeggen ontvangt ze zoveel dickpicks van mannen dat ze ermee kan kwartetten. Annemiek blijft ondanks de foto’s wel vrolijk verder Tinderen, en met succes…

Boerin Annemiek actief op tinder

In een nieuw interview met vrouwenblad Linda gaan ze in gesprek met Boerin Annemiek Koekoek. Natuurlijk is boerin Annemiek al jaren op zoek naar de liefde, daarom deed ze tenslotte mee aan Boer Zoekt Vrouw. Helaas was dit niet met succes want de stugge (maar knappe) Annemiek hield geen liefde aan het programma over. Er stonden talloze mannen in de rij voor de boerin maar Annemiek wist ze allemaal weg te werken. Toch wil Annemiek niks liever dan een man op haar boerderij dus ze blijft er alles aan doen om de ware te vinden. In het interview vertelt Annemiek dat ze heel actief is op Tinder. Blijkbaar heeft Annemiek tijd genoeg tussen het boeren door om eindeloos mannen naar links te swipen. De vraag is of het letterlijk alleen over koetjes en kalfjes gaat of dat Annemiek een beetje diepgang vindt op de datingapp. Over één ding is Annemiek heel duidelijk: ze gaat de boerderij absoluut niet achterlaten voor een man. De ware moet dus maar naar Annemiek verhuizen.

Boerin Annemiek ontvangt honderden vieze foto’s

De hardwerkende Annemiek Koekoek werd dankzij haar deelname aan BZV in één klap bekend. De boerin werd een ware hit op het internet en die naamsbekendheid is erg leuk maar er zit ook een andere kant aan. In het interview met Linda vertelt Annemiek dat ze enorm veel dickpicks ontvangt van mannen. Hier maak je de brunette nou absoluut niet blij mee dus ze is er behoorlijk klaar mee om de hele dag zulke foto’s te ontvangen. Het schijnt ook niet om kleine aantallen te gaan want Annemiek vertelt: “Nadat ik door BZV tot frigide was bestempeld, kreeg ik zo veel dickpics toegestuurd dat ik ermee kon kwartetten.” Die arme Annemiek wist dus niet meer wat ze er allemaal mee moest. Gelukkig gaat Annemiek niet bij de pakken neer zitten en haar zoektocht naar liefde gaat door.

Boerin Annemiek weer verliefd

De boerin heeft een enorm druk leven want ze moet én haar koeien verzorgen én haar datingapps bijhouden. Wel schijnt Annemiek Koekoek een beetje kritisch te zijn dus in hoeverre de brunette daadwerkelijk mannen naar rechts swiped is maar de vraag. Toch vertelt Annemiek dat het haar eindelijk is gelukt om iemand te vinden die ze ook maar een beetje interessant vind. De brunette noemt het nu nog een tindermatch waar ze blij van wordt dus het klinkt als een prille liefde. Wel laat Annemiek los dat ze haar tinder vriend ook al in het echt heeft ontmoet en dat het goed klikte.

Boerin Annemiek leert Yvon Jaspers een lesje

Natuurlijk is Yvon Jaspers altijd de schouder om op terug te vallen voor de deelnemers van BZV. Zo ook Annemiek Koekoek die vooral gepusht werd om wat meer los te laten door Yvon. Nu had Yvon toch echt een keer de hulp nodig van Annemiek want ze is haar eigen boerderij begonnen. De twee maakte onderstaande foto en daarbij schrijft Annemiek dat ze Yvon heeft geholpen met kool planten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.