Boerin Annemiek Koekoek gaat ineens samenwonen na Expeditie Robinson avontuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek komt met enorm verrassend nieuws zo vlak na haar deelname aan Expeditie Robinson. Er is namelijk een nieuwe man in haar boerderij komen wonen! Deze foto onthult wie de mysterieuze huisgenoot is…

Boerin Annemiek Koekoek deed ooit mee aan Boer Zoekt Vrouw, maar wist in dat programma niet de liefde te vinden. Toch snakte de melkveehoudster al die tijd naar een man in haar leven, iets wat ze tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson aangaf toen ze tijdens een onrustige nacht toegaf ‘altijd zin’ te hebben. Na haar terugkeer van het Kroatische survival-eiland heeft Annemiek Koekoek in verschillende interview details losgelaten over haar toekomst in de liefde. Zo wil ze het liefst binnen nu en twee jaar moeder worden. Intussen heeft ze relaties gehad met een kunstenaar, een advocaat en een journalist. Toch zit ze nu nog steeds in haar uppie op haar boerderij. Of toch niet! Onlangs is er iets veranderd in het leven van de boerin, waardoor ze nu ineens met een man samenwoont op haar erf. Wie is deze mysterieuze vent, die onlangs voor het eerst op een foto op haar Instagram kanaal opdook?

Lees ook: Irritante Boerin Annemiek Koekoek voert eenzame strijd in Expeditie Robinson

Foto: Annemiek Koekoek vindt boer na Expeditie Robinson

Wat blijkt? Annemiek Koekoek heeft tóch eindelijk haar boer gevonden! Tijdens haar Boer Zoekt Vrouw-avontuur ontviel haar al eens dat ze op zoek was naar een man die net als zij constant met de boerderij bezig is. Terwijl Annemiek met een knorrende maag op het Expeditie Robinson eiland zat, is deze ideale man gewoon zelf haar erf opgelopen! Ze deelde een foto van zichzelf met deze mysterieuze ‘nieuwe’ huisgenoot. Hoewel het qua huisje, boompje en beestjes helemaal matcht tussen de twee, kan ze haar kinderwens echter niet bij hem kwijt. Het is namelijk haar broer Jan Koekoek!

Broer Jan van Annemiek Koekoek komt weer thuis wonen

Toen Boerin Annemiek lange tijd niet op haar boerderij aanwezig was vanwege haar deelname aan Expeditie Robinson, moesten de koeien toch gevoerd en gemolken worden. Omdat de vader van Annemiek dat in zijn eentje niet lukt, was er een tijdelijke vervanger nodig. Annemieks broer Jan Koekoek schoot te hulp. De 24-jarige boer kwam bovendien het bedrijf nóg succesvoller maken met een heuse bieten-afdeling. Dat beviel uiteindelijk allemaal zo, dat Jan is blijven hangen. Inmiddels wonen Annemiek Koekoek, haar broer Jan en hun vader dus in principe allemaal samen op dezelfde boerderij in Drenthe. Precies zoals vroeger!

Boerin Annemiek vond ander soort relatie tijdens Expeditie Robinson

Hoewel het dus op het gebied van de liefde nog niet echt wil vlotten met Annemiek Koekoek, heeft ze tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson wel een hele waardevolle andere soort relatie opgedaan. Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge en Annemiek groeiden naar mate de dagen vorderden steeds dichter naar elkaar toe op het Kroatische eiland. De twee deelden lief en leed en zijn ook na het Expeditie Robinson-avontuur nog steeds dikke vriendinnen. Onlangs bezocht Annemiek nog haar vriendin Sterrin in Spanje. Daar gingen de twee – hoe kan het ook anders – samen de natuur in. Echt gekleed op een uitstapje in de wildernis waren de twee echter niet…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.