Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het had zo moeten zijn. Boerin Annemiek heeft ein-de-lijk de liefde gevonden, maar niet via een brief. Hoewel ze er bij Boer Zoekt Vrouw op bleven hameren, bleek dat ouderwetse medium voor de dyslectische boerin niet de meest succesvolle manier om een date te scoren. Hoe ze haar nieuwste kerel, op wie ze duidelijk stapelverliefd is, heeft gevonden? Via een smiley op Instagram!

Boerin Annemiek had er helemaal geen zin meer in. Nadenken over haar liefdesleven. Na de haar onsuccesvolle zoektocht in Boer Zoekt Vrouw kreeg ze nóg meer brieven voor haar kiezen. Vleiend, maar stiekem best een nachtmerrie voor de dyslectische boerin. De postzakken liet ze staan, terwijl ze ‘gewoon’ weer terug het land op ging. Met haar telefoon in haar achterzak. Want toen ze eigenlijk gestopt was met zoeken, kwam ze op Instagram ineens haar droomvent tegen. Ze wist het na één emoticon. En nee, dat was geen aubergine.

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw binnenkort fulltime boerin?

Boerin Annemiek onthult relatiestatus in paardenpodcast

Boerin Annemiek is nu een soort van celebrity, dus wordt ze regelmatig gevraagd voor schnabbels. Omdat Annemiek, zo bleek al in BZV, heel erg ‘doe maar gewoon’ is,  gaat ze alleen in op dingen waar ze raakvlakken mee heeft. Met de Hinniken Podcast, een online praatshow voor paardenmeisjes, wilde Annemiek dus wel praten! Aan tafel met de twee podcast-hosts kwamen meerdere onderwerpen aan het licht, waaronder de liefde. Of Boerin Annemiek al verliefd was. Haar antwoord: Ja. Hoe ze over hem vertelt zegt eigenlijk al genoeg. Annemiek is tot over haar oren, concluderen de podcastmeisjes wijs.

Boerin Annemieks prille relatie met tegenpool

Boerin Annemiek zei na Boer Zoekt Vrouw al eens: ik moet een man hebben die bij me wil komen wonen, van hard werken houdt en geen seconde van BZV gezien heeft. Wie had gedacht dat ze die op Instagram tegen zou komen? Bij de Hinniken Podcast onthult Annemiek dat ze haar nieuwe vriend dankzij social media gevonden heeft. Hij liet een 🙂 achter op één van haar Stories. Toen ze doorklikte, zag ze een héél knappe kerel. Ze drukte op volg, hij reageerde meteen, en de rest is geschiedenis.

Waarom het met deze vent zo goed klikt? Hij wil naar een ‘rustige plek’ verhuizen, en heeft geen Boer Zoekt Vrouw gekeken, en heeft volgens Annemiek ‘nog nooit een koe gezien’. Tegenpolen trekken elkaar aan, zo blijkt maar weer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.