Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het had zo moeten zijn. Boerin Annemiek heeft ein-de-lijk de liefde gevonden, maar niet via een brief. Hoewel ze er bij Boer Zoekt Vrouw op bleven hameren, bleek dat ouderwetse medium voor de dyslectische boerin niet de meest succesvolle manier om een date te scoren. Hoe ze haar nieuwste kerel, op wie ze duidelijk stapelverliefd is, heeft gevonden? Via een smiley op Instagram!

Boerin Annemiek had er helemaal geen zin meer in. Nadenken over haar liefdesleven. Na de haar onsuccesvolle zoektocht in Boer Zoekt Vrouw kreeg ze nóg meer brieven voor haar kiezen. Vleiend, maar stiekem best een nachtmerrie voor de dyslectische boerin. De postzakken liet ze staan, terwijl ze ‘gewoon’ weer terug het land op ging. Met haar telefoon in haar achterzak. Want toen ze eigenlijk gestopt was met zoeken, kwam ze op Instagram ineens haar droomvent tegen. Ze wist het na één emoticon. En nee, dat was geen aubergine.

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw binnenkort fulltime boerin?

Boerin Annemiek onthult relatiestatus in paardenpodcast

Boerin Annemiek is nu een soort van celebrity, dus wordt ze regelmatig gevraagd voor schnabbels. Omdat Annemiek, zo bleek al in BZV, heel erg ‘doe maar gewoon’ is,  gaat ze alleen in op dingen waar ze raakvlakken mee heeft. Met de Hinniken Podcast, een online praatshow voor paardenmeisjes, wilde Annemiek dus wel praten! Aan tafel met de twee podcast-hosts kwamen meerdere onderwerpen aan het licht, waaronder de liefde. Of Boerin Annemiek al verliefd was. Haar antwoord: Ja. Hoe ze over hem vertelt zegt eigenlijk al genoeg. Annemiek is tot over haar oren, concluderen de podcastmeisjes wijs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Boerin Annemieks prille relatie met tegenpool

Boerin Annemiek zei na Boer Zoekt Vrouw al eens: ik moet een man hebben die bij me wil komen wonen, van hard werken houdt en geen seconde van BZV gezien heeft. Wie had gedacht dat ze die op Instagram tegen zou komen? Bij de Hinniken Podcast onthult Annemiek dat ze haar nieuwe vriend dankzij social media gevonden heeft. Hij liet een 🙂 achter op één van haar Stories. Toen ze doorklikte, zag ze een héél knappe kerel. Ze drukte op volg, hij reageerde meteen, en de rest is geschiedenis.

Waarom het met deze vent zo goed klikt? Hij wil naar een ‘rustige plek’ verhuizen, en heeft geen Boer Zoekt Vrouw gekeken, en heeft volgens Annemiek ‘nog nooit een koe gezien’. Tegenpolen trekken elkaar aan, zo blijkt maar weer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten