Boerin Annemiek ineens weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Brekend: Boerin Annemiek blijkt ineens weer vrijgezel! Annemiek kan zich opmaken voor een karrenvracht aan Instagram DMs de komende dagen…

De meest besproken kandidaat van het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw leek haar ware liefde gevonden te hebben. Toch zijn Boerin Annemiek en Charlie, vlak na een romantische vakantie nota bene, uit elkaar gegaan. Zo sneuvelt er na Nienke en Jan nóg een BZV-koppel! Alleen de nog steeds gelukkige Milou en Bastiaan zijn nog over. Wie biedt zich aan om de inmiddels wanhopige Annemiek te troosten?

Lees ook: Milou en Boerin Annemiek gaan los tijdens BZV-reünie

Boerin Annemiek en Charlie uit elkaar

Boerin Annemiek was helemaal in de wolken: eindelijk had ze, na de vruchteloze en daarom emotioneel zware opnames van Boer Zoekt Vrouw, tóch de liefde gevonden. Annemiek hield haar volgers via Instagram op de hoogte van haar relatie. Tijdens een reis naar Madeira, waarvan ook uitgebreid verslag werd uitgebracht op social media, blijkt hun liefdesbubbel toch te zijn gesneuveld. Kort na thuiskomst kondigde Boerin Annemiek aan dat haar relatie met Charlie voorbij is.

Annemiek Koekoek en Charlie té verschillend

De reden voor de breuk is niet helemaal duidelijk, maar uit het Instagrambericht van Boerin Annemiek kunnen we opmaken dat de twee ’te verschillend’ zijn om de liefde te laten werken. Het schijnt dat Charlie droomde van emigreren naar het buitenland, iets wat voor Annemiek en haar drukke melkveebedrijf echt onmogelijk is. Het deed ze besluiten om, weliswaar als vrienden, uit elkaar te gaan…

Boerin Annemiek kan Instagram DMs verwachten

Boerin Annemiek is ontzettend teleurgesteld: “Liefde, het blijft lastig.” De single boerin, die ooit zonder top in de Boerinnenkalender stond, ontdekte tijdens Boer Zoekt Vrouw dat er niet heel veel dekseltjes zijn die op haar potje passen. Haar eisenlijstje is heel specifiek, en haar werkleven is druk. Toch wist grafisch ontwerper Charlie haar op ‘simpele’ wijze te schaken: een simpele DM op Instagram was genoeg.

Lees ook: Nieuwe liefde houdt Boerin Annemiek hele nacht wakker

Dat Annemiek na zo’n grote zoektocht uiteindelijk haar liefde ‘gewoon’ op internet vond – het gaf haar hoop. Dat de relatie nu na een paar maandjes alweer over is zal een grote klap zijn. Of het Annemiek ooit nog gaat lukken in de liefde? Misschien moet ze haar Instagram-DMs eens checken. Daar zullen nu ongetwijfeld talloze berichtjes binnen gaan komen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!