Boerin Annemiek blijft bij Milou slapen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Of je nou wil of niet: deelname aan Boer Zoekt Vrouw zorgt ervoor dat je een nationale bekendheid wordt. Maar om nou een weekje na het eind van BZV al je eerste ’tournee’ te plannen…

Hè? Waarom was Boer Zoekt Vrouw gisteravond niet op tv? De meerderheid van de boeren heeft toch nog niet de ware gevonden? Helaas, de zendtijd was op! De overgebleven boeren mogen nu zonder camera’s van hun nieuwe liefje genieten. Of van hun nieuwe status als BN’er! Boerin Annemiek nam dat BN’erschap wel heel letterlijk: ze ging meteen op tournee. Niet langs schouwburgen en andere podia, maar langs bekende boerderijen.

Lees ook: Boerin Annemiek is op zoek naar jou

Boerin Annemiek solo op pad

Lekker toch? Op stap zonder aanhang. Boerin Annemiek geniet nog steeds van haar single status. Op die manier kon ze op de bonnefooi een aantal bekende boerderijen bezoeken. Boer Jan was het eerst aan de beurt. Zijn nieuwe vlam Nienke, volgens velen stiekem de leukste vrouw van dit seizoen, was helaas niet van de partij. Naast Jan stond een andere vrouw. Nee, Nienke is niet weer op de markt: deze onbekende vrouw is gewoon een medewerkster van z’n zorgboerderij.

Lees ook: Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Boerin Annemiek komt logeren

Vervolgens ging Boerin Annemiek op de koffie bij Boer Geert-Jan, waar ze ook een aantal nieuwe gezichten tegenkwam: zowel Boer Geert-Jan als Boer Geert, die ook in de buurt was, zaten met een nieuwe vrouw aan tafel. Het leukste bezoekje bewaarde Annemiek tot het laatst…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Annemieks ‘Tour de Boer’ eindigde namelijk in Zeeland, bij het enige stel dat wél nog 24/7 samen is: Boer Bastiaan en Milou. Aangezien Boerin Annemiek haar tournee helemaal in het hoge Noorden gestart was en het inmiddels laat begon te worden, bleef ze logeren bij Bastiaan en Milou. Heeft Boerin Annemiek toch nog één geslaagde logeeractie meegemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten