Boerin Annemiek blijft bij Milou slapen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Of je nou wil of niet: deelname aan Boer Zoekt Vrouw zorgt ervoor dat je een nationale bekendheid wordt. Maar om nou een weekje na het eind van BZV al je eerste ’tournee’ te plannen…

Hè? Waarom was Boer Zoekt Vrouw gisteravond niet op tv? De meerderheid van de boeren heeft toch nog niet de ware gevonden? Helaas, de zendtijd was op! De overgebleven boeren mogen nu zonder camera’s van hun nieuwe liefje genieten. Of van hun nieuwe status als BN’er! Boerin Annemiek nam dat BN’erschap wel heel letterlijk: ze ging meteen op tournee. Niet langs schouwburgen en andere podia, maar langs bekende boerderijen.

Lees ook: Boerin Annemiek is op zoek naar jou

Boerin Annemiek solo op pad

Lekker toch? Op stap zonder aanhang. Boerin Annemiek geniet nog steeds van haar single status. Op die manier kon ze op de bonnefooi een aantal bekende boerderijen bezoeken. Boer Jan was het eerst aan de beurt. Zijn nieuwe vlam Nienke, volgens velen stiekem de leukste vrouw van dit seizoen, was helaas niet van de partij. Naast Jan stond een andere vrouw. Nee, Nienke is niet weer op de markt: deze onbekende vrouw is gewoon een medewerkster van z’n zorgboerderij.

Lees ook: Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Boerin Annemiek komt logeren

Vervolgens ging Boerin Annemiek op de koffie bij Boer Geert-Jan, waar ze ook een aantal nieuwe gezichten tegenkwam: zowel Boer Geert-Jan als Boer Geert, die ook in de buurt was, zaten met een nieuwe vrouw aan tafel. Het leukste bezoekje bewaarde Annemiek tot het laatst…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Annemieks ‘Tour de Boer’ eindigde namelijk in Zeeland, bij het enige stel dat wél nog 24/7 samen is: Boer Bastiaan en Milou. Aangezien Boerin Annemiek haar tournee helemaal in het hoge Noorden gestart was en het inmiddels laat begon te worden, bleef ze logeren bij Bastiaan en Milou. Heeft Boerin Annemiek toch nog één geslaagde logeeractie meegemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten