Boerin Annemiek blijft bij Milou slapen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Of je nou wil of niet: deelname aan Boer Zoekt Vrouw zorgt ervoor dat je een nationale bekendheid wordt. Maar om nou een weekje na het eind van BZV al je eerste ’tournee’ te plannen…

Hè? Waarom was Boer Zoekt Vrouw gisteravond niet op tv? De meerderheid van de boeren heeft toch nog niet de ware gevonden? Helaas, de zendtijd was op! De overgebleven boeren mogen nu zonder camera’s van hun nieuwe liefje genieten. Of van hun nieuwe status als BN’er! Boerin Annemiek nam dat BN’erschap wel heel letterlijk: ze ging meteen op tournee. Niet langs schouwburgen en andere podia, maar langs bekende boerderijen.

Lees ook: Boerin Annemiek is op zoek naar jou

Boerin Annemiek solo op pad

Lekker toch? Op stap zonder aanhang. Boerin Annemiek geniet nog steeds van haar single status. Op die manier kon ze op de bonnefooi een aantal bekende boerderijen bezoeken. Boer Jan was het eerst aan de beurt. Zijn nieuwe vlam Nienke, volgens velen stiekem de leukste vrouw van dit seizoen, was helaas niet van de partij. Naast Jan stond een andere vrouw. Nee, Nienke is niet weer op de markt: deze onbekende vrouw is gewoon een medewerkster van z’n zorgboerderij.

Lees ook: Nienke: de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

Boerin Annemiek komt logeren

Vervolgens ging Boerin Annemiek op de koffie bij Boer Geert-Jan, waar ze ook een aantal nieuwe gezichten tegenkwam: zowel Boer Geert-Jan als Boer Geert, die ook in de buurt was, zaten met een nieuwe vrouw aan tafel. Het leukste bezoekje bewaarde Annemiek tot het laatst…

Annemieks ‘Tour de Boer’ eindigde namelijk in Zeeland, bij het enige stel dat wél nog 24/7 samen is: Boer Bastiaan en Milou. Aangezien Boerin Annemiek haar tournee helemaal in het hoge Noorden gestart was en het inmiddels laat begon te worden, bleef ze logeren bij Bastiaan en Milou. Heeft Boerin Annemiek toch nog één geslaagde logeeractie meegemaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!