Boerin Annemiek is op zoek naar jou

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In tegenstelling tot wat veel mensen beweren of schrijven: Boerin Annemiek is geen kille meid, en zeker geen psychiatrisch geval. Ze was gewoon niet ‘dolverliefd’ op één van haar Boer Zoekt Vrouw-mannen. We beweerden eerder dat dit de schuld van haar mannen was, maar ze steekt nu ook de hand in eigen boezem: haar grootste fout was misschien wel haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. De gemiddelde Boer Zoekt Vrouw-kijker is namelijk helemaal niet haar type!

Boerin Annemiek gaf tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw al aan dat ze best kieskeurig is, maar toch hoopten Yvon Jaspers en de kijkers natuurlijk dat Annemiek haar ware zou vinden. Toch blijkt nu dat dit vanaf het begin al een verloren zaak was. In een interview met RTV Drenthe geeft Annemiek aan dat haar deelname misschien wel haar grootste fout was!

Lees ook: Is Boerin Annemiek nog steeds ongelukkig in de liefde?

BZV-kijker is niet Annemieks type

Boerin Annemiek heeft ook braaf Boer Zoekt Vrouw gekeken de afgelopen weken. En in die afleveringen zag ze vooral bij boer Jan en de superleuke Nienke of Bastiaan en zijn Milou wat bij haar ontbrak: de bereidheid om álles uit de kast te trekken. “Dát doe je als je iemand héél erg leuk vindt.”

Het feit dat dit soort ‘hoteldebotel’-momentjes bij haar ontbraken heeft dus een simpele verklaring. Ze vond geen van haar mannen écht heel leuk. Omdat de zes ‘beste’ kandidaten uit haar stapel van ruim 600 brieven geen match opleverden, trekt ze nu een opvallende conclusie: “Het type man waar ik op val kijkt geen Boer Zoekt Vrouw, en gaat al helemaal niet schrijven.”

Boerin Annemiek wil jou!

Een vrouw als Boerin Annemiek mag natuurlijk kieskeurig zijn. Zeker nu we weten dat een heel groot aantal van haar brieven door mannen van 40-plus geschreven zijn. De pas 26-jarige boerin zoekt niet iemand die zo oud als haar vader is, dus vielen ‘zo veel brieven’ eigenlijk bij voorbaat al af. Haar bruto aantal geschikte mannen lag dus veel lager dan 600.

Bovendien kwam ze erachter dat mannen die zwijmelend Boer Zoekt Vrouw zitten te kijken, en ook nog eens tijd en energie in een liefdesbrief gaan steken, niet haar type man is. Hm, mannen onder de 40 die niet echt BZV kijken, maar wel op het vrouwelijk schoon in het programma letten… Ze zoekt de gemiddelde Mannenzaken-bezoeker! Dankzij bovenstaand filmpje weten we dat Boerin Annemiek nog steeds niet officieel ‘aan de man’ is, dus sla je slag!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.