Boerin Annemiek blijkt toch mannenverslindster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie had gedacht dat Boerin Annemiek als eerst door haar mannen heen zou zijn? De afgelopen weken hebben we niet bepaald een vrouwelijke casanova aan het werk gezien, maar toch blijkt de koeienhoudster wel degelijk ook een stille mannenverslindster. Geen andere boer is dit jaar zo snel ‘klaar’ als Annemiek. Ze stuurde in een opwelling haar laatste mannen naar huis.

Hoe graag Yvon Jaspers het ook zou willen: de vonken kunnen er niet elk Boer Zoekt Vrouw-seizoen vanaf springen. KRO NCRV dacht goud in handen te hebben met de mooie ‘kalenderboerin’ Annemiek. Veel mannen dachten dat ook: ruim 600 brieven kreeg ze. Veel van deze afgewezen brievenschrijvers zullen opgelucht gekeken hebben. Annemiek bleek namelijk helemaal niet zo’n gemakkelijke. De manier waarop is misschien wat onorthodox, maar deze kieskeurige koeienmelker krijgt uiteindelijk wat ze wil. En dat is op dit moment: helemaal niks.

Lees ook: Boerin Annemiek kan wel een konijnen-onesie gebruiken

Boerin Annemiek is niet op zoek

Als de meest geschikte mannen uit een poel van 600 uiteindelijk totaal niet geschikt zijn, mag je misschien concluderen dat Annemiek helemaal niet op zoek was. Daar kwam ze zelf waarschijnlijk ook iets te laat achter. Zou natuurlijk ook aan die selectie mannen kunnen liggen. Haar groep gegadigden werd immers geselecteerd door haar vriendinnen, aangezien Annemiek moeite heeft met lezen. En hoe verslind je het snelst een groep mannen waar je nul komma nul interesse in hebt? Laat gewoon je ware gevoelens de vrije loop:

Niet Annemieks schuld

In plaats van doen alsof er een potentiële levenspartner bij zat, ging Annemiek gewoon door met leven. Die koeien melken zichzelf niet. Niet zo leuk voor de show, maar wel eerlijk. Ze had ook na de eerste aflevering kunnen zeggen: dit wordt ‘m niet. Dan was iedereen nóg bozer geweest. Om Boer Zoekt Vrouw geen kijkcijferdip te bezorgen, heeft ze het spelletje meegespeeld zo lang het nodig was. Toen ze groen licht kreeg deed ze wat al die tijd al op het programma stond: die mannen het huis uit gooien. Haar boerderij is immers geen bed & breakfast. Dat mannenverslinden deed ze alleen uit pure noodzaak.

Maar goed, Annemiek is klaar voor haar volgende avontuur. Maar of er nu nog mannen zijn die het met Annemiek aandurven…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!