Boer Zoekt Vrouw – Milou is echt hondenmens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Bastiaan dacht na Boer Zoekt Vrouw dat Milou volledig voor hem gevallen was, maar stiekem nam ze ook hond Luna mee in haar keuze. Op Instagram toont de blondine met losse heupen dat ze net zo veel van Bastiaan als z’n hond houdt.

Boer Bastiaan valt van de ene driehoeksverhouding in de andere. Tijdens de opnames van BZV moest hij z’n boerderij delen met Elise en Milou, die hij allebei wel zag zitten. Nu hij voor Milou gekozen heeft, moet hij haar alsnog delen met iemand: z’n hond Luna.

Lees ook: Boer Bastiaan & Milou zijn nu vloggers

Kattige Milou blijkt toch hondenmens

Wie Boer Zoekt Vrouw gezien heeft weet waartoe Milou in staat is. Ze kwam regelmatig aardig kattig uit de hoek, zeker als het ging om het claimen van Boer Bastiaan. Op speelse, maar toch territoriale wijze liet ze de iets softere Elise regelmatig haar klauwen zien. Een echt kattenmens dus, zou je denken. Nu ze inmiddels een paar weken op de boerderij van Boer Bastiaan woont, blijkt echter het tegendeel waar: Milou is een écht hondenmens. Waakhond Luna komt bijna vaker voor in haar Instagramfeed dan grote liefde Bastiaan.

Arme Boer Bastiaan

Zelfs op hun Youtubekanaal Boer Bastiaan & Milou speelt de hond een stille hoofdrol. Waar ze ook gaan, Luna gaat mee. Ook in hun nieuwste video, een heuse Q&A-sessie, weet Luna zich tussen Bastiaan en Milou te wurmen. We hopen voor Bastiaan dat hij z’n bed niet met beide dames hoeft te delen…

Lees ook: Boerin Annemiek blijft slapen bij Milou

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bastiaan van ’t Westeinde (@boer_bastiaan) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten