Makers Boer Zoekt Vrouw gaan eilandbewoners aan surfbabe helpen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tv is net als film: als het scoort, maak je een vervolg. Boer Zoekt Vrouw breekt al jaren kijkcijferrecords op de Nederlandse televisie, maar wordt al maximaal uitgemolken. Tijd voor iets nieuws, maar toch soortgelijks. Gelukkig hebben de makers van BZV nu een andere bevolkingsgroep gevonden die lastig aan een partner schijnt te komen: Nederlandse eilandbewoners. Als KRO NCRV met een aantal single surfbabes op de proppen komt, gaat die show sowieso slagen.

Yvon Jaspers is een expert op het gebied van voorzichtig, maar toch licht dwingend koppelen van boeren. Stugge, vaak verlegen mannen of vrouwen die nauwelijks in aanraking komen met het andere geslacht. Zou Yvons magic ook werken op een ander soort single? Het schijnt namelijk zo te zijn dat Nederlandse eilandbewoners opvallend vaak single zijn…

Lees ook: ‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Eilandbewoner Zoekt Vrouw

De makers van Boer Zoekt Vrouw zijn bezig met een vervolg op het succesvolle datingprogramma. In deze nieuwe show moeten Nederlandse eilandbewoners op tv hun ware gaan vinden. We hebben het natuurlijk niet over miljonairs met een huis op warme bountystranden. Die komen wel aan hun trekken. Nee, deze ‘Eilandbewoner Zoekt Vrouw‘ gaat bewoners van de Waddeneilanden helpen. Veel wind en water, weinig te doen. Je schijnt er wel lekker te kunnen windsurfen…

De Boerin Annemiek-regel

Op elk potje past een deksel, maar soms is het niet zo heel simpel. Wie had namelijk gedacht dat de mooie Boerin Annemiek na 600 brieven en talloze afleveringen nog steeds single zou zijn? Het boerenleven is niet makkelijk, en voor veel single mensen geen aantrekkelijk idee.

Voor bewoners van de Waddeneilanden geldt hetzelfde: zie daar maar eens een vrouw te vinden die 1: niet je nicht is, 2: ook buiten de zomermaanden op zo’n verlaten eiland wil wonen en 3: een beetje leuk is. De spoeling is dun, dat kunnen we je verzekeren!

Surfbabes opgelet

Omdat KRO NCRV denkt aan de kijkcijfers, zoeken ze naar jonge singles (tussen 21 en 46) die op de waddeneilanden wonen en op zoek zijn. Met een beetje geluk weten ze een aantal surfbabes (heeft Eveline Hooft, onze beste surfprof al een vriend?) naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog te lokken. Wind en golven genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!