Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Huh? Ze hadden bij GTST toch helemaal geen tijd om een zomercliffhanger op te nemen? Het is ze ondanks alle ellende met het coronavirus blijkbaar tóch gelukt om een zinderend slot in elkaar te monteren met de beelden die al geschoten waren. Bo Maerten, die pas sinds het begin van dit korte seizoen in de serie zit, komt in grote problemen…

Goede tijden, Slechte Tijden zou door het coronavirus dit seizoen niet toekomen aan de beruchte zomercliffhanger. Deze dramatische sluitstukken vormden jarenlang een soort traditioneel begin van de komkommertijd op tv. We waren voor de laatste aflevering op 28 mei stiekem al voorbereid op een dompertje.

Lees ook: Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

Toch een zinderende zomercliffhanger bij GTST

Door het coronavirus kwamen de opnames van GTST tot een vroegtijdig einde. Toch hebben de producenten van Goede Tijden, Slechte Tijden na slim monteerwerk toch nog een spannend slot weten te brouwen van de overgebleven beelden. Er zit voor de mannelijke kijker wel een venijnig addertje onder het gras…

Goed en slecht nieuws rondom Bo Maerten

De kijkcijfers van GTST zaten in de lift. De introductie van oude bekenden en nieuwe personages als Amelie, de kunstkenner gespeeld door Bo Maerten, had een nieuw vaatje kijkers aangeboord. Wat betreft Bo Maerten en die zomercliffhanger hebben we goed en slecht nieuws voor de mannelijke kijker.

Laten we met het goede nieuws beginnen: Bo Maerten is vaak prominent in beeld tijdens de laatste aflevering van dit GTST-seizoen. Het slechte nieuws is dat het slecht af lijkt te lopen met haar personage, dat begin dit jaar pas in soapdorp Meerdijk kwam wonen. Is de foto hieronder het laatste shot van de aflevering? Je hoopt natuurlijk dat iemand Bo Maerten nog komt redden. Anders zijn ze al die nieuwe mannelijke kijkers volgend seizoen meteen weer kwijt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!