Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Delfine Stal gaat met haar grote rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een topje aan die haar rondingen maar net kunnen tegenhouden.

Het Nederlandse model Delfine Stal was aanwezig bij het grote Amerikaanse festival Coachella. Hier was het enorm lekker weer, vandaar dat Delfine een zomers broekje en topje aan had. Die hadden het overigens zwaar te verduren, want die rondingen van Delfine knalde er bijna uit! Je ziet ze gewoon uit het topje komen. Het is een wonder dat haar topje het heeft overleefd! Gelukkig heeft ze haar volgers op Instagram ook mee laten genieten, want ze heeft een heerlijke slideshow geplaatst met alle foto’s van haar avontuur op Coachella. Wil jij alle foto’s zelf even goed bewonderen? Klik dan op deze link. 

Delfine Stal Coachella

Delfine Stal is nu al model

De blondine Delfine Stal is pas twintig jaar en nu al model. Ze is dan ook nog niet heel lang geleden begonnen met sociale media. Toch heeft ze nu al meer dan 170.000 volgers! Haar Instagrampagina is dus erg populair binnen zeer korte tijd. Dat is ook niet zo gek als je er zo goed uitziet als Delfine. Ook op TikTok heeft ze al meer dan 200.000 volgers. Met haar blonde haren, leuke glimlach en perfecte rondingen verovert ze de harten van haar mannelijke volgers.

Meer zien van Delfine Stal doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van het blonde model Delfine Stal? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de blondine de prachtigste modellenfoto’s. Dit is puur genieten voor ons mannen. Ze post enorm veel foto’s waarbij haar pluspunten goed in beeld zijn. Dat is natuurlijk ook haar beste kenmerk. Ze geeft je ook een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.