Blonde Noa Vahle (22) profiteert van Conference League-finale Feyenoord

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Noa Vahle is misschien wel de dochter van Linda de Mol, maar haar grote doorbraak dankt ze aan Feyenoord. 

De jonge presentatrice moet niet haar moeder Linda de Mol, maar Feyenoord bedanken voor haar grote nationale doorbraak! Dit jaar deed de knappe presentatrice veel verslag bij Conference League-wedstrijden. Daar deed ze de presentatie vanaf het veld. Feyenoord heeft het onverwachts toch tot de grote finale geschopt. En daardoor staat Noa nu op haar tweeëntwintigste al in een Europese finale. Noa gaat namelijk verslag doen van de wedstrijd AS Roma – Feyenoord in Tirana.

Lees ook: Is Noa Vahle de nieuwe Hélène Hendriks?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa mag verslag doen van de Conference League-finale

25 Mei is het dan zover. Dan staat Feyenoord in de finale van de Conference League. En dat is natuurlijk geweldig nieuws. Het is namelijk twintig jaar geleden dat Feyenoord weer een Europese finale speelt. Dat belooft dus een groot feest te worden: Een flink spektakel waar mensen het nog jaren over zullen hebben. En de persoon die het allemaal mag gaan vertellen is Noa Vahle. De dochter van Linda de Mol zal tijdens de wedstrijd langs de lijn staan om verslag te doen van deze historische match. Het is een mooie klus voor de prachtige presentatrice, die op deze manier goed kan laten zien dat ze meer is dan alleen maar ‘de dochter van…’. Noa is een flinke voetbalfanaat. Eerder deed ze ook al verslag van de halve finale van Feyenoord tegen Olympique Marseille.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle is niet bang voor Johan Derksen

Het kan zijn dat Noa je bekend voorkomt. De jonge blondine werkt namelijk al zo’n anderhalf jaar als redacteur bij Vandaag InsideDaar had ze het ook prima naar haar zin. Noa had niet zo’n moeite met de grote, boze Johan Derksen en zijn verhalen over kaarsen. Alleen was het even spannend natuurlijk of ze haar werk kon voortzetten. Maar nu het programma een doorstart maakt, lijkt ook haar baantje veilig gesteld.

Noa droomde altijd al van langs de lijn staan

Noa doet flink haar best om te groeien in haar rol als verslaggever rond de Europese duels in de Europa en Conference League bij Veronica. Ze wordt ook daar bijgestaan door Hélène Hendriks, die ze natuurlijk kent van haar werk bij Vandaag Inside. Waar Hélène de studiopresentatie op zich neemt, doet Noa de interviews naast het veld. Ze wilde dit werk altijd al doen. Hierover zegt ze: “Mijn droom is om naar de grote voetbalstadions te gaan om daar interviews te doen en langs de lijn te staan.”

Misschien jong, maar wel veel talent

Sommige mensen hebben kritiek op Noa, omdat ze nog maar net om de hoek komt kijken, maar wel al verslag mag doen van de meest grote wedstrijden. Dat is natuurlijk een klein beetje onzin. De meeste spelers op het veld zijn ook begin twintig. Als je op die leeftijd de sterren van de hemel kan spelen op het veld, dan kan je er ook wel verslag van doen langs de lijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!