Blonde Lynn (26) bezorgt Robert een rood hoofd tijdens Heel Holland Bakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl het er in de tent bij Heel Holland Bakt normaal heel vriendschappelijk en sportief aan toe gaat, wil jonge kandidate Lynn daar niks van weten…

Lynn heeft het niet gedaan bij Heel Holland Bakt

De 26-jarige Lynn is één van de nieuwe deelneemsters van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt. Lynn komt uit Echtenburg en is getrouwd. Lynn heeft naast de hele dag bakken nog iets anders aan haar hoofd want ze is namelijk zwanger. De blondine is een bezig bijtje en werkt regelmatig in een viskraam. Gelukkig kan Lynn naast vis verkopen ook lekkernijen bakken want anders was ze niet één van de tien bakkers geweest die aan HHB mocht beginnen! Op het eerste oog lijkt Lynn een leuke blondine die fanatiek meedoet. Al snel blijkt echter dat Lynn totaal niet tegen kritiek kan. Zo begon de aflevering nog vrolijk maar al snel waarschuwde Robèrt Lynn dat ze misschien niet genoeg slagroom zou hebben. De kandidate wou er niks van weten en ging gelijk met excuses strooien. Zou zei ze dat haar slagroom zou zijn gejat door haar mede-kandidaten. Een flinke beschuldiging in de eerste fase van het programma. Robèrt heeft duidelijk geen zin in dit soort negatief gezeur in z’n keuken, en verwijt haar dan ook dat ze gewoon beter had moeten plannen. Nergens blijkt uit dat de andere kandidaten ook maar met een vinger aan haar slagroom hebben gezeten.

Lynn van HHB daagt Robèrt uit

De aflevering gaat verder en de meesterbakkers gaan madeleines proeven. De kandidaten hebben hun uiterste best gedaan op de heerlijke cakejes. Helaas blijkt bij de madeleine van Lynn dat Robèrt toch niet zo blij is. Robèrt vertelt Lynn dat de madeleine droog is van binnen, Lynn moet hier niks van weten en ontkent het meteen. Zo maakt Lynn het excuus dat de cakejes nog niet zo droog waren toen zij ze die middag proefde. Ze hebben er misschien iets te lang gelegen zegt Lynn. Robèrt, die inmiddels rood aan begint te lopen, heeft duidelijk geen zin in nóg mer tegenspraak en zegt dat Lynn zelf eens moet proeven. Lynn stopt met tegenzin het cakeje in haar mond en heeft dan niet zoveel meer te zeggen. Iedereen die Heel Holland Bakt kijkt weet dat je als amateurbakkertje vooral niet te veel kapsones moet tonen, zeker niet tegenover de jury. Zij zijn immers de professionals. Vanuit de vorige seizoenen hebben we geleerd dat tegenspraak kan worden afgestraft en je regelrecht naar huis kan gaan. Lynn heeft geluk; de pittige blondine overleeft de eerste ronde. Deze aflevering mag ze haar slechte bui nog op haar zwangerschap afschuiven, maar we zijn bang voor haar toekomst in HHB als ze dit volgende week nog eens flikt!

Twitterend Nederland over Lynn van HHB

Alle Heel Holland Bakt kijkers moeten Lynn gelijk een opvallende kandidaat hebben gevonden. Zo zijn er na afloop van de aflevering nogal wat reacties van het volk op de aflevering. Verassend of niet, deze gaan bijna allemaal over Lynn. Zo vergelijkt een twitteraar Lynn al met een boze peuter die zijn zin niet krijgt.

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!