Bloedmooie Emma Heesters deelt spannende toekomstplannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters: alhoewel we het blonde nachtegaaltje pas relatief kort geleden leerden kennen, kunnen we ons nu al geen muziekwereld meer zonder haar voorstellen. En, als het aan Emma ligt, hoeven we ons dat gelukkig ook niet te visualiseren. Emma Heesters is namelijk van plan om ons nog heel lang gelukkig te maken.

Het is alweer een tijdje geleden dat Emma Heesters de show stal in Beste Zangers en ze bekend werd bij het grote publiek. Sinds die tijd heeft de blondine zeker niet stil gezeten. Zo bracht ze haar duet met Rolf Sanchez uit als single én voegde ze hier nog even de monsterhit Loop niet weg met Tino Martin aan toe. Als klap op de vuurpijl kwam vrijdag 29 mei haar nieuwste single Waar ga je heen? uit.

Wordt Emma Heesters binnenkort moeder?

We vertelden je al eerder over het feit dat Emma Heesters een relatie heeft met een voetballer, genaamd Wesley. Nee, niet de Wesley van Yolanthe, maar haar eigen Wesley: Wesley Hoedt. Dat de twee elkaar wel een toekomst met elkaar zien, moge duidelijk zijn. Emma vertelde namelijk aan RTL Boulevard dat ze het zelfs al over kinderen gehad hebben.

Nu hebben we de afgelopen weken gemerkt dat zwangerschappen besmettelijker lijken te zijn dat het coronavirus. Bijna de gehele vrouwelijke BN’er populatie is nu dan ook zo’n beetje zwanger. Zal ook Emma zich dan binnenkort toevoegen aan het clubje bloedmooie zwangere vrouwen van dit moment?

Gaat Emma Heesters naar het Songfestival?

Als het aan Emma zelf ligt is het antwoord op deze vraag een volmondig ja. De zangeres geeft echter wel aan dat ze eerst wat meer ervaring nodig heeft, om zo sterker in haar schoenen te staan op het Songfestival-podium. En die bescheidenheid is een van de redenen dat Nederland zo gek op deze dame is. Emma is gewoon Emma, en daar zijn wij maar al te blij mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.