Bloedmooie Emma Heesters deelt spannende toekomstplannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters: alhoewel we het blonde nachtegaaltje pas relatief kort geleden leerden kennen, kunnen we ons nu al geen muziekwereld meer zonder haar voorstellen. En, als het aan Emma ligt, hoeven we ons dat gelukkig ook niet te visualiseren. Emma Heesters is namelijk van plan om ons nog heel lang gelukkig te maken.

Het is alweer een tijdje geleden dat Emma Heesters de show stal in Beste Zangers en ze bekend werd bij het grote publiek. Sinds die tijd heeft de blondine zeker niet stil gezeten. Zo bracht ze haar duet met Rolf Sanchez uit als single én voegde ze hier nog even de monsterhit Loop niet weg met Tino Martin aan toe. Als klap op de vuurpijl kwam vrijdag 29 mei haar nieuwste single Waar ga je heen? uit.

Wordt Emma Heesters binnenkort moeder?

We vertelden je al eerder over het feit dat Emma Heesters een relatie heeft met een voetballer, genaamd Wesley. Nee, niet de Wesley van Yolanthe, maar haar eigen Wesley: Wesley Hoedt. Dat de twee elkaar wel een toekomst met elkaar zien, moge duidelijk zijn. Emma vertelde namelijk aan RTL Boulevard dat ze het zelfs al over kinderen gehad hebben.

Nu hebben we de afgelopen weken gemerkt dat zwangerschappen besmettelijker lijken te zijn dat het coronavirus. Bijna de gehele vrouwelijke BN’er populatie is nu dan ook zo’n beetje zwanger. Zal ook Emma zich dan binnenkort toevoegen aan het clubje bloedmooie zwangere vrouwen van dit moment?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Gaat Emma Heesters naar het Songfestival?

Als het aan Emma zelf ligt is het antwoord op deze vraag een volmondig ja. De zangeres geeft echter wel aan dat ze eerst wat meer ervaring nodig heeft, om zo sterker in haar schoenen te staan op het Songfestival-podium. En die bescheidenheid is een van de redenen dat Nederland zo gek op deze dame is. Emma is gewoon Emma, en daar zijn wij maar al te blij mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten