Bloedmooie Anna Nooshin loopt Gordon keihard tegen het lijf en geniet er zichtbaar van (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin komt Gordon onverwachts tegen en dat deelt ze maar al te graag op haar Instagramkanaal. De twee hebben het volgens deze foto’s erg leuk met elkaar!

Onze influencer Anna Nooshin en Gordon zijn allebei toevallig bij hetzelfde evenement, het Amsterdamse Diner van 2024; Face The Future. Ze lopen elkaar tegemoet en maken dan samen foto’s van het bijzondere moment!

Anna Nooshin en Gordon genieten enorm van elkaar

Gordon is erg aan het genieten van het moment wat hij samen heeft gehad met Anna Nooshin! En ook Anna heeft het erg naar haar zin, ze leunt enorm veel op Gordon wanneer ze samen foto’s maken. De twee waren toevallig bij hetzelfde evenement in Amsterdam. Van Anna is het niet gek dat ze aanwezig is, omdat ze influencer is en ook van Gordon is het logisch, omdat hij een bekende Nederlander is. Maar de twee samen? Dat had niemand ooit zien aankomen! Maar ze kunnen het dus goed met elkaar vinden en plaatsen dan zelfs een foto samen.

Bekijk dan ook snel de foto die ze hebben gemaakt door hier te klikken!

Anna Nooshin laat alles van zichzelf zien

Meer zien van Gordon en Anna Nooshin? Dat kan op Instagram

Gordon heeft op zijn Instagram-kanaal nog meer foto’s en video’s geplaatst over zijn leven, muziek en meer. Ook plaatst hij regelmatig een story om te bekijken, zoals dus het leuke moment met influencer Anna Nooshin. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Wil jij meer zien van onze prachtige influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Anna foto’s en video’s van alles wat ze meemaakt. Ook plaatst ze sponsordeals, waar ze er alles aan doet om het product en ook zichzelf er zo goed mogelijk op te zetten. Daarnaast plaatst ze ook vaak modellenfoto’s. In ieder geval is het het zeker waard om ook hier even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!