Bloedfanatieke Suzanne Schulting zwijgt over rivaal Irene Schouten: ‘niets mee te maken’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder de schaatsfans barst momenteel een flinke discussie op. Want wie is er nu beter: Suzanne Schulting of Irene Schouten?

In de wandelgangen van de schaatssport wordt er momenteel gesproken over de titel ‘koningin van de Spelen’, oftewel de sportster die de meeste medailles wint op de Olympische Spelen. Wordt dat namelijk Suzanne Schulting of toch nog Irene Schouten. Journalisten vallen nu massaal de schaatssters daar mee lastig, die helemaal niet op die vraag zitten te wachten. Suzanne besluit slim te zijn en gewoon te zwijgen op de vraag. Daar heeft ze namelijk helemaal geen trek in.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting is iets té goed gemutst na spectaculaire overwinning

Suzanne en Irene in de strijd om het goud

Na de winst met de aflossingsploeg komt Suzanne op gelijkspel te staan qua gouden medailles met Irene Schouten. Daardoor is de discussie over wie de beste schaatsster is op de Spelen weer helemaal opgelaaid. Zelf houdt Suzanne zich daar eigenlijk niet zo mee bezig. Tenminste, dat beweert ze natuurlijk. “Ik heb helemaal niks met Irene Schouten te maken” zegt Suzanne geïrriteerd als iemand haar vraagt over wie de koningin van de Spelen wordt. Volgens Suzanne zijn Irene en zij bezig in twee compleet verschillende disciplines en is het dus volstrekt belachelijk om ze met elkaar te vergelijken. Ook wil ze het graag over haar gouden medaille hebben en niet zozeer over Irene Schouten. Het is leuk dat Irene een medaille scoort, maar Suzanne haalt nu goud voor Nederland. Het voelt allemaal een klein beetje zoutig en kleinzerig aan. Misschien dat Suzanne stiekem toch meer bezig is met de onderlinge rivaliteit dan ze toegeeft. Irene kan nog twee keer goud pakken deze Spelen en Suzanne heeft daar nog maar één kans op. Misschien dat ze daarom zo boos is om dit soort vragen, omdat ze stiekem bang is dat ze de strijd niet gaat winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!