Bizarre Blondjes Battle bij TVOH

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leek wel een suprise-avond bij The Voice of Holland. In de halve finales, die voor deze edities als Crossbattles tussen de teams werd ingezet, maakten de kijkers bijzondere keuzes. Met de ‘Bizarre Blondjes Battle’ tussen kandidaten Sanne en Daphne als hoogtepunt.

Daphne van Ditshuizen en Sanne Huisman stonden in de halve finales van The Voice of Holland niet voor het eerst tegenover elkaar. In de Battles van het tiende seizoen van de RTL-show, gingen zij ook al de strijd met elkaar aan. Toen zongen zij hetzelfde nummer, maar voor deze halve finale werd er een ander recept voorgeschreven.

(Lees verder onder video)

Tekst vergeten?

Met dat andere recept wordt niet alleen de opzet van de halve finales bedoeld. De coaches van The Voice hadden voor het eerst dit seizoen geen beslissende stem wie er door ging. Het lot van hun talenten lag in de handen van de kijker en als de kijker spreekt, staan er verrassingen op de stoep.

Lees ook: Nazorg nodig bij TVOH

Waar de coaches hun aandacht de afgelopen weken vooral richtten op de performance en de zangtechnieken, bleek de kijker thuis bij de Bizarre Blondjes Battle in deze halve finale een heel andere voorkeur te hebben. Daphne probeerde namelijk Empire State of Mind van Jay-Z en Alicia Keys te zingen. Dat ging niet helemaal volgens het script.

(Lees verder onder filmpje)

Geen probleem joh!

Zoals je in het filmpje hierboven kunt zien, viel Daphne vrij hard van haar Empire State Building af. Het leek dan ook het welbekende kat in het bakkie te worden voor haar tegenstander Sanne, die een foutloze versie van Lose You to Love Me liet horen.

(Lees verder onder filmpje)

Op basis van het optreden leek het dus meer dan duidelijk wie er door zou gaan naar de volgende ronde. De finale van The Voice of Holland kreeg echter een héél verrassende kandidate. Niet Sanne, maar Daphne kreeg uiteindelijk meer stemmen dan haar niet-falende concurrent. Aan haar reactie te zien, kwam dat net zo onverwacht als voor de rest van de zaal.

(Lees verder onder afbeelding)

Anouk heeft nieuwe fittie

Niet alleen Daphne, die na het horen van de uitslag keek alsof ze Michael Jackson in levende lijven een Moonwalk zag doen over het The Voice-podium, was verrast door die uitslag.

Want Girl Girl Girl, when she heared de uitslag, her mind gets blocked girl. Zo erg dat er na de laatste crossbattle van de avond nog even teruggeblikt moet worden op de stemming tussen Daphne en Sanne. Anouk noemt het zelfs een ‘doorgestoken kaart’ dat Daphne uiteindelijk aan het langste eind trok.

Lees ook: Verloren zoon Hazes duikt op in TVOH

Dat Anouk daarmee de laatste noot zong van deze Bizarre Blondjes Battle bij The Voice of Holland, maakt de cirkel natuurlijk wel schitterend rond. De uithaal van Anouk, die Sanne al eerder verkoos boven Daphne, is dan ook niet heel gek. Van de gunfactor heeft deze Nobody’s Wife het nooit hoeven hebben. Mocht Anouk de ochtend na de Crossbattles nog steeds woedend wakker worden, is het misschien een idee dat ze naar deze cover van Daphne luistert:

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen