Binnenkijken bij gloednieuwe miljoenenvilla Madonna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Madonna heeft een gloednieuwe villa in de buurt van Los Angeles gekocht. De villa van bijna 20 miljoen was voorheen van The Weeknd. Bekijk nu de eerste beelden… 

De nieuwe villa van Madonna ligt in een plekje genaamd Hidden Hills, net buiten Los Angeles. Afgelopen jaar woonde de zangeres met haar kinderen in Portugal. Haar zoon David speelt in de jeugdopleiding van de voetbalclub Benfica. Wanneer ze niet in Portugal was dan was ze vaak te vinden in haar penthouse in New York of in haar vakantiehuis in The Hamptons. Als ze langer in Amerika was huurde ze een huis in de buurt van Los Angeles.

Luxe miljoenenvilla

Volgens bronnen heeft ze nu een eigen huis gekocht, omdat haar leven verfilmd gaat worden. De zangeres wil de film zelf gaan regisseren en heeft zelf een stukje mee geschreven, waardoor een uitvalsbasis dichtbij Hollywood goed van pas komt.  Toevallig had The Weeknd precies zo’n woning in de aanbieding. De gloednieuwe villa kost bijna 20 miljoen. Het huis heeft negen bad- en slaapkamers. Ook vind je er natuurlijk een zwembad, spa, gym, buitenkeuken, muziekstudio en een sfeervol verlichte wijnkelder.

Bekijk via deze link beelden van de miljoenenvilla

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd || Fan Page (@abelvocals)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..