Binnenkijken bij gloednieuwe miljoenenvilla Madonna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Madonna heeft een gloednieuwe villa in de buurt van Los Angeles gekocht. De villa van bijna 20 miljoen was voorheen van The Weeknd. Bekijk nu de eerste beelden… 

De nieuwe villa van Madonna ligt in een plekje genaamd Hidden Hills, net buiten Los Angeles. Afgelopen jaar woonde de zangeres met haar kinderen in Portugal. Haar zoon David speelt in de jeugdopleiding van de voetbalclub Benfica. Wanneer ze niet in Portugal was dan was ze vaak te vinden in haar penthouse in New York of in haar vakantiehuis in The Hamptons. Als ze langer in Amerika was huurde ze een huis in de buurt van Los Angeles.

Luxe miljoenenvilla

Volgens bronnen heeft ze nu een eigen huis gekocht, omdat haar leven verfilmd gaat worden. De zangeres wil de film zelf gaan regisseren en heeft zelf een stukje mee geschreven, waardoor een uitvalsbasis dichtbij Hollywood goed van pas komt.  Toevallig had The Weeknd precies zo’n woning in de aanbieding. De gloednieuwe villa kost bijna 20 miljoen. Het huis heeft negen bad- en slaapkamers. Ook vind je er natuurlijk een zwembad, spa, gym, buitenkeuken, muziekstudio en een sfeervol verlichte wijnkelder.

Bekijk via deze link beelden van de miljoenenvilla

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.