BETRAPT: Eva Jinek verspreekt zich, het gaat haar alleen om de kijkcijfers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gisteravond was het weer tijd voor Jinek. Ze versprak ze gisteravond weer meerdere keren, maar één verspreking viel wel heel erg op. Deze roept dan ook de vraag op: ‘Gaat het Eva Jinek alleen om kijkers?’.

Na de aflevering van dinsdagavond kreeg Eva Jinek veel kritiek over zich heen. Dit had de blonde talkshowpresentatrice te danken aan een aantal versprekingen. De aflevering ging natuurlijk over de verkiezingen. En in die aflevering versprak de presentatrice zich toen het over de exitpolls ging. Zo sprak Eva Jinek van ‘kijkers’ in plaats van kiezers.

Alles voor de kijkcijfers?

Eva Jinek versprak zich dus en dit roept bij mensen de vraag op: ‘gaat het haar dan echt allemaal om de kijkcijfers?’ Er was vorige week natuurlijk een voorval met Thierry Baudet. De lijsttrekker van Forum voor Democratie liep boos weg na een roast van Martijn Koning. Veel mensen vragen zich nu af of dit allemaal voor de kijkcijfers was. De laatste weken lijkt Jinek bovendien ook drukker en feller in de uitzendingen. Zou dit dan ook voor de kijkcijfers zijn?

Sigrid Kaag reageert verhit op Geert Wilders

Het ruzietje tussen Sigrid Kaag en Geert Wilders kwam ook aan bod. In het NOS slotdebat proberen de lijsttrekkers zich nog één keer van hun beste kant te laten zien. Sigrid Kaag en Geert Wilders waren hier zeker geen uitzondering op. Toen de lijsttrekker van D66 aan het woord was onderbrak Wilders haar en vertelde hij haar en de rest van Nederland dat ‘Sigrid Kaag een verrader is’. Kaag kwam hier tijdens de aflevering verhit op terug. Volgens Wilders is Kaag en verrader, omdat ze ooit eens een sluier om had. Sigrid reageerde hier duidelijk verontwaardigd en enigszins verbaasd op: ‘Om een verrader genoemd te worden, dat ik van niemand’. De politica was dus duidelijk erg boos hierover. Wilders bleef echter bij zijn uitspraak.

Bekijk hieronder wat Sigrid Kaag erover zei in Jinek.

Zie hieronder een aantal tweets van mensen over de Jinek-uitzending van dinsdag 16 maart.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!