Betoverende Maxime Meiland laat temperaturen flink stijgen met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland deelt een prachtige foto waar haar volgers volledig van wegsmelten…

Maxime Meiland weet goed wat ze moet doen om de aandacht van haar fans te krijgen! Dat kunnen we in haar recente foto goed zien. Ze ziet er namelijk prachtig uit!

Maxime Meiland betovert iedereen met prachtige foto

Maxime Meiland, de prachtige influencer die bekend is van het programma Chateau Meiland, heeft het voor elkaar gekregen om al haar volgers helemaal verliefd te laten worden! Onderstaand plaatje is echt onweerstaanbaar en trekt onmiddellijk de aandacht van veel van haar fans, die niets anders kunnen dan positief reageren onder de foto. Natuurlijk weten haar fans allang dat ze een prachtige uitstraling heeft. Maar je hoort mensen minder vaak praten over haar lieve blauwe ogen die je nu juist erg goed aankijken. Ze weet echt als geen ander hoe je een geweldige foto moet maken en deelt graag alle kanten van zichzelf met haar fans. Hoe dan ook Maxime weet goed hoe ze indruk moet maken bij haar fans!

Maxime Meiland

Maxime Meiland is getrouwd met Leroy Molkenboer

De bekende influencer Maxime Meiland en de cameraman Leroy Molkenboer zijn nu al langer dan 1 jaar getrouwd! Ze hebben elkaar tijdens de opnames van Chateau Meiland leren kennen, toen is hij een van de cameramannen geweest bij het programma. Kort na de ontmoeting kregen ze dan ook een relatie met elkaar. Dat was in augustus van 2020, best lang geleden inmiddels! En een jaar later kregen de twee hun eerste dochtertje, Claire. Nu hebben ze alweer een tweede dochtertje erbij, Vivé! Het gezin is hartstikke gelukkig met zijn allen. We zien op de Instagram kanalen van Maxime en Leroy dan ook vaak foto’s met elkaar en met de twee dochtertjes. Dat vinden fans dan ook geweldig om te zien! We zien namelijk niet alleen de relatie groeien maar ook de twee kinderen van Maxime en Leroy!

Maxime Meiland met dochters en man

Maxime Meiland deelt enthousiasme over Chateau Meiland VIPS

Ja hoor; de Meilandjes scoren inmiddels goed met hun nieuwe programma Chateau Meiland VIPS. In het programma zullen elke keer twee BN’ers logeren. Maxime Meiland is ontzettend trots op haar nieuwe programma. Ze heeft ook een filmpje gemaakt waarin ze kort laat zien hoe het pand eruit ziet, het pand zit vol met schilderijen en ziet er erg chique en antiek uit! Ook vertelt ze de naam van de verblijfplaats: Code Rosé. Maxime heeft al veel met iedereen gedeeld en kan niet wachten om veel BN’ers te verwelkomen in Code Rosé!

Er zijn recent ook al 3 afleveringen online gekomen van het programma. Dit zijn BN’ers die tot nu toe bij het programma zijn geweest: Caroline van der Plas, John de Bever, Debbie de Jong, Patty Brard, Sylvia Geersen en Viktor Brand.

Wil je meer zien van Maxime Meiland? Volg haar dan op Instagram!

De blondine heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan op haar Instagram account. Neem dus zeker een kijkje voor alle mooie plaatjes van Maxime Meiland!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...