Beschonken Holly Mae Brood laat iets teveel zien op deze Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Holly Mae brood was iets te beschonken toen ze deze prachtige foto maakte en daardoor kan je ook net even meer van haar zien. 

De prachtige presentatrice is erg goed in het maken van mooie foto’s van zichzelf. Meestal gaat dat ook in één keer goed, maar bij haar laatste foto ging het mis. Holly Mae gaf daar iets meer van zichzelf prijs dan in eerste instantie de bedoeling was. En dat is voor haar volgers niet zo erg, die krijgen zo een beter beeld van de knappe presentatrice. Holly Mae lijkt het zelf ook niet zo erg te vinden. Maar misschien volgende keer toch een glaasje minder om dit te voorkomen.

Lees ook: Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island
Holly Mae brood laat meer van zichzelf zien dan bedoeld

Op de foto van de prachtige presentatrice kan je net even te veel haar blouse inkijken. Daardoor heb je gelijk een intiemer beeld van Holly Mae dan de knappe presentatrice misschien prijs zou willen geven. Natuurlijk ziet Holly Mae er op deze manier bijzonder verleidelijk uit. Maar toch kan het niet helemaal de bedoeling zijn geweest. Nu was er zo te zien ook een klein beetje alcohol in het spel en dat maakt al gauw dat je iets minder let op het goed zitten van je kleding. Gelukkig vallen de foto’s mee en weet Holly Mae charmant te blijven. De foto’s laten wel een uitdagende kant zien van Holly Mae, waarvan haar volgers hopen dat die vaker naar boven komt.
De zwoele blik van Holly Mae Brood

De knappe presentatrice heeft naast haar geweldige kledingsmaak en verleidelijke nog een geheim wapen om mannen mee te betoveren en dat is namelijk haar zwoele blik. Holly Mae heeft jarenlang deze blik mogen oefenen en heeft hem als het ware geperfectioneerd. Op de foto hierboven kan je pas echt goed de zwoele en indringende blik van Holly Mae zien. Het maakt de foto gelijk heel erg . Holly Mae is erg goed in verleiden en zoals je kan zien heeft ze daar niet meer voor nodig dan alleen haar blik. Het zijn foto’s als deze waardoor zoveel mensen een speciaal plekje over hebben voor Holly Mae Brood.
De casual look van Holly Mae Brood

Ook als Holly Mae niet heel actief bezig is met verleidelijk overkomen, weet ze nog steeds een enorme aantrekkingskracht uit te stralen op haar foto’s. Holly Mae is nu eenmaal een ongelooflijk knappe dame met een leuk en spontaan karakter. En dat merk je eigenlijk aan alles. Dat voel je ook door de foto’s heen. Holly Mae heeft een bepaalde uitstraling die ze niet aan of uit kan zetten, die is er gewoon. En dat maakt foto’s van Holly Mae ook zo leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!