Beschonken Holly Mae Brood laat iets teveel zien op deze Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Holly Mae brood was iets te beschonken toen ze deze prachtige foto maakte en daardoor kan je ook net even meer van haar zien. 

De prachtige presentatrice is erg goed in het maken van mooie foto’s van zichzelf. Meestal gaat dat ook in één keer goed, maar bij haar laatste foto ging het mis. Holly Mae gaf daar iets meer van zichzelf prijs dan in eerste instantie de bedoeling was. En dat is voor haar volgers niet zo erg, die krijgen zo een beter beeld van de knappe presentatrice. Holly Mae lijkt het zelf ook niet zo erg te vinden. Maar misschien volgende keer toch een glaasje minder om dit te voorkomen.

Lees ook: Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Holly Mae brood laat meer van zichzelf zien dan bedoeld

Op de foto van de prachtige presentatrice kan je net even te veel haar blouse inkijken. Daardoor heb je gelijk een intiemer beeld van Holly Mae dan de knappe presentatrice misschien prijs zou willen geven. Natuurlijk ziet Holly Mae er op deze manier bijzonder verleidelijk uit. Maar toch kan het niet helemaal de bedoeling zijn geweest. Nu was er zo te zien ook een klein beetje alcohol in het spel en dat maakt al gauw dat je iets minder let op het goed zitten van je kleding. Gelukkig vallen de foto’s mee en weet Holly Mae charmant te blijven. De foto’s laten wel een uitdagende kant zien van Holly Mae, waarvan haar volgers hopen dat die vaker naar boven komt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

De zwoele blik van Holly Mae Brood

De knappe presentatrice heeft naast haar geweldige kledingsmaak en verleidelijke lichaam nog een geheim wapen om mannen mee te betoveren en dat is namelijk haar zwoele blik. Holly Mae heeft jarenlang deze blik mogen oefenen en heeft hem als het ware geperfectioneerd. Op de foto hierboven kan je pas echt goed de zwoele en indringende blik van Holly Mae zien. Het maakt de foto gelijk heel erg intiem. Holly Mae is erg goed in verleiden en zoals je kan zien heeft ze daar niet meer voor nodig dan alleen haar blik. Het zijn foto’s als deze waardoor zoveel mensen een speciaal plekje over hebben voor Holly Mae Brood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

De casual look van Holly Mae Brood

Ook als Holly Mae niet heel actief bezig is met verleidelijk overkomen, weet ze nog steeds een enorme aantrekkingskracht uit te stralen op haar foto’s. Holly Mae is nu eenmaal een ongelooflijk knappe dame met een leuk en spontaan karakter. En dat merk je eigenlijk aan alles. Dat voel je ook door de foto’s heen. Holly Mae heeft een bepaalde uitstraling die ze niet aan of uit kan zetten, die is er gewoon. En dat maakt foto’s van Holly Mae ook zo leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?