Bertrie Wierenga speelt nieuwe GTST-verleidster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga GTST

Roodharige actrice pakt rol van ‘supersexy’ Shanti…

Kijk naar die verdrietige ogen… Jij zou toch ook álles doen wat deze roodharige vrouw je vraagt? Op deze manier komt Shanti, het nieuwste GTST-mokkel, de serie binnen. Haar vriend is net vreemdgegaan, en ze is op zoek naar werk en een slaapplek. We hebben al zo’n vermoeden waar dit gaat eindigen…

Actrice Bertrie Wierenga, een mooie verschijning met een schitterende bos rode haren, gaat de rol op een ‘supersexy’ manier invullen, zo schrijft de officiële website: “ze is eraan gewend dat ze veel voor elkaar krijgt met haar charmes”.

Bertrie is voor het grote publiek nog niet heel bekend, maar voor degenen die denken ‘waar ken ik haar van?’ – ze speelde eerder in de series Moordvrouw en Celblok H!

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.