Bertrie Wierenga speelt nieuwe GTST-verleidster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga GTST

Roodharige actrice pakt rol van ‘supersexy’ Shanti…

Kijk naar die verdrietige ogen… Jij zou toch ook álles doen wat deze roodharige vrouw je vraagt? Op deze manier komt Shanti, het nieuwste GTST-mokkel, de serie binnen. Haar vriend is net vreemdgegaan, en ze is op zoek naar werk en een slaapplek. We hebben al zo’n vermoeden waar dit gaat eindigen…

Actrice Bertrie Wierenga, een mooie verschijning met een schitterende bos rode haren, gaat de rol op een ‘supersexy’ manier invullen, zo schrijft de officiële website: “ze is eraan gewend dat ze veel voor elkaar krijgt met haar charmes”.

Bertrie is voor het grote publiek nog niet heel bekend, maar voor degenen die denken ‘waar ken ik haar van?’ – ze speelde eerder in de series Moordvrouw en Celblok H!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten