Ben jij straks de eerste coureur op circuit Zandvoort?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sowieso geen Formule 1-races tot juli. Daarna misschien een publiekloze start in Oostenrijk, gevolgd door twee opeenvolgende races in Groot-Brittannië – ook achter gesloten deuren. Voor zover het laatste nieuws aan het Formule 1-front. Het gaat dus nóg langer duren voor het racefeestje ein-de-lijk weer eens neerstrijkt op Nederlandse bodem. Hoewel, er is een manier om in juli tóch rondjes op Zandvoort te maken…

Heb jij ook verlekkerd zitten kijken naar die online racesimulator-toernooitjes van Max Verstappen en collega’s? Ook jij kan binnenkort op die manier met je maten genieten van Formule 1. Ontwikkelaar Deepsilver en Codemasters heeft namelijk hun nieuwste deel in de F1-gamesreeks aangekondigd: F1 2020. Normaal is het seizoen al onderweg wanneer deze officiële licentiegame in de schappen verschijnt, maar in deze speciale situatie is de game het échte seizoen ’n keer voor.

Privécircuit Zandvoort

Ook de nieuwste circuits Zandvoort en Hanoi, die dit seizoen hun debuut zouden maken, zitten al in F1 2020 verwerkt. Op die manier kan jij dus over het Nederlandse asfalt scheuren vóór de coureurs dat in het echt mogen doen. Bovendien keert ook de split-screen racing-modus terug in F1 2020, zodat je ook met quarantainegenoot van je eigen Formule 1 feestje kan genieten. Wat de hoge bazen ook besluiten over de seizoensstart, bij jou galmt deze zomer sowieso het geluid van ronkende motoren door de kamer.

De game komt op 10 juli uit op PC, Xbox One en PS4.

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.