België stuurt 18-jarige Luka naar Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Luka Cruysberghs Songfestival België

Hier gaan onze zuiderburen veel Douze Points mee scoren!

Wie is Luka Cruysberghs?

We hebben na ‘onze’ overwinning eerder dit jaar nog maar nauwelijks besloten in welke stad we het grootste liedjesfestijn ter wereld willen houden, maar onze zuiderburen zijn er al uit: Luka Cruysberghs gaat dit jaar namens België meedoen met het Songfestival. Dat doet ze niet alleen – de piepjonge zangeres, die vorig jaar The Voice in haar thuisland won, wordt ondersteund door haar band Hooverphonic. België is er écht vroeg bij dit jaar: ze zijn het eerste land dat hun deelnameformulier voor Ahoy volgend jaar rond heeft. Luka is nog maar 18 jaar, maar heeft goede papieren: ze heeft de looks, een solide band, een mooie stem, en onze support!

Jong en blond scoort

Als je haar hoort zingen is het een logische keuze, maar haar mooie verschijning verklaart mogelijk nog meer. Luka lijkt namelijk een beetje op de Deense Emmelie de Forest, die een paar jaar geleden het Songfestival won. Jong en blond scoort gewoon, en dat hebben ze in België goed door. Ze probeerden het de voorgaande jaren ook steeds met een jong talentje, maar viel eigenlijk altijd tegen. Hoe ze dit jaar niet in diezelfde valkuil stappen? Hooverphonic is een band die al bijna 25 jaar bestaat, steeds met andere zangeressen. De bandleden zijn dus oude rotten in het vak, en brengen een karrevracht aan ervaring mee. Voeg daar de zoete stem en het engelen-uiterlijk van Luka Cruysberghs aan toe, en je hebt een succesformule te pakken. Wij weten al waar onze stem volgend jaar naartoe gaat. Nederland kan toch niet voor een tweede jaar op rij winnen, dus gunnen we het Luka dit jaar. Helpen jullie mee? Het zou een schande zijn als onze Douze Points niet richting Brussel gaan!

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.