België stuurt 18-jarige Luka naar Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Luka Cruysberghs Songfestival België

Hier gaan onze zuiderburen veel Douze Points mee scoren!

Wie is Luka Cruysberghs?

We hebben na ‘onze’ overwinning eerder dit jaar nog maar nauwelijks besloten in welke stad we het grootste liedjesfestijn ter wereld willen houden, maar onze zuiderburen zijn er al uit: Luka Cruysberghs gaat dit jaar namens België meedoen met het Songfestival. Dat doet ze niet alleen – de piepjonge zangeres, die vorig jaar The Voice in haar thuisland won, wordt ondersteund door haar band Hooverphonic. België is er écht vroeg bij dit jaar: ze zijn het eerste land dat hun deelnameformulier voor Ahoy volgend jaar rond heeft. Luka is nog maar 18 jaar, maar heeft goede papieren: ze heeft de looks, een solide band, een mooie stem, en onze support!

Jong en blond scoort

Als je haar hoort zingen is het een logische keuze, maar haar mooie verschijning verklaart mogelijk nog meer. Luka lijkt namelijk een beetje op de Deense Emmelie de Forest, die een paar jaar geleden het Songfestival won. Jong en blond scoort gewoon, en dat hebben ze in België goed door. Ze probeerden het de voorgaande jaren ook steeds met een jong talentje, maar viel eigenlijk altijd tegen. Hoe ze dit jaar niet in diezelfde valkuil stappen? Hooverphonic is een band die al bijna 25 jaar bestaat, steeds met andere zangeressen. De bandleden zijn dus oude rotten in het vak, en brengen een karrevracht aan ervaring mee. Voeg daar de zoete stem en het engelen-uiterlijk van Luka Cruysberghs aan toe, en je hebt een succesformule te pakken. Wij weten al waar onze stem volgend jaar naartoe gaat. Nederland kan toch niet voor een tweede jaar op rij winnen, dus gunnen we het Luka dit jaar. Helpen jullie mee? Het zou een schande zijn als onze Douze Points niet richting Brussel gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...