Bekijk de trailer voor de Spannende Netflix superheldenserie Zero

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix gaat lekker met hun Europese Originals: Lupin, Undercover, Elite, Dark en binnenkort Zero. Vanaf 21 april is de stoere serie te zien bij Netflix. Het verhaal draait om Omar, een verlegen jongen uit een voorstad van Milaan, die de gave heeft onzichtbaar te worden.

Wanneer Omar bedreigt wordt door een groepje criminelen komt hij erachter dat hij een hele bijzondere gave bezit, namelijk onzichtbaar worden. Als blijkt dat de Barrio, de wijk waar Omar woont, gevaar loopt, besluit hij zijn krachten in te zetten om de boel te redden. Maar of dat ook goed afloopt is nog maar de vraag.

Lees ook: Netflix onthult spannende trailer Lupin 2
Superhelden zijn in!

Superhelden zijn helemaal hot. Wie dacht dat de wereld moe zou worden van alle verhalen over mensen in capes komt bedrogen uit. Superhelden zijn weer helemaal in. Met nieuwe Marvel series, de Zack Snyder cut van Justice League en brute series als The Boys op Amazon lijkt het genre groter te worden dan ooit. En dat biedt ruimte voor meer duistere en semi-realistische verhalen.

Coming of age

Omar is nogal een verlegen jongen. Hij voelt zich niet thuis tussen de andere jongeren die hem over het hoofd zien en op de straat past hij er ook niet bepaald bij. Omar voelt zich dus aan alle kanten onzichtbaar. En dan op een dag blijkt dat hij ook daadwerkelijk onzichtbaar kan worden. Misschien een beetje te veel on the nose als het om superkrachten gaat. Maar het biedt wel een leuke twist. Omar ziet zichzelf namelijk totaal niet als superheld en moet leren omgaan met zijn krachten, maar ook met zijn weg vinden in het leven. Daarmee is de serie meer een serieuze coming of age, die toevallig over een jongen met superkrachten gaat.
Een flinke dosis actie

Dat betekent natuurlijk niet dat de serie enorm zoetsappig in elkaar zit. Omar en zijn nieuwe vrienden, die het geweldig vinden dat hij superkrachten heeft ontwikkeld, nemen het op voor de arme mensen in de voorstad van Milaan. En dat gaat niet geheel zonder slag of stoot, zoals je in de trailer kan zien. De serie bevat humor, actie en zit vol met talentvolle acteurs.

Meer Europese Netflix Originals

Zero staat dus vanaf eind April op Netflix en is daarmee de zesde Italiaanse Netflix Original. Netlfix investeert de laatste jaren steeds meer in films en series die niet van Amerikaanse bodem komen om hun internationale publiek aan te spreken. Vaak hebben deze series nog meer succes dan hun Amerikaanse tegenhangers, aangezien La Casa de Papel een van de grootste, dan wel niet de grootste hit op de streamingsite is. En hoewel Europese shows vaak een lager budget hebben voor dingen als special effects, hebben ze veelal wel een beter, duisterder en meer pakkend verhaal en wat artistieker camerawerk. Daardoor blijf je vaak ook sneller op het puntje van je stoel zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!