Bekijk de teaser voor The Walking Dead seizoen 11!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor wie geen genoeg kan krijgen voor The Walking Dead is er goed nieuws! Niet alleen is de serie net begonnen aan een reeks bonusafleveringen, ook wordt er hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. En daar is nu officieel een teaser van uit!

Ben je ook zo’n enorme fan van The Walking Dead? Dan ben je waarschijnlijk blij om te horen dat het volgende seizoen van de zombie hit-serie niet lang meer op zich laat wachten. Deze zomer kunnen fans weer genieten van een flinke dosis zombie geweld. Ondertussen worden er extra afleveringen vertoond op Netflix. Als zombie liefhebber heb je de komende tijd dus niks te klagen.

Bonus episodes

Momenteel zijn er opnames van het nieuwe seizoen van TWD. Het elfde seizoen al weer. Seizoen tien kreeg flink te maken met vertragingen vanwege de coronacrisis, maar die lijken inmiddels helemaal opgelost te zijn. Het huidige seizoen had namelijk al in April vorig jaar klaar moeten zijn. Om fans toch een beetje gerust te stellen plakte de zender achter The Walking Dead er nog eens 6 extra afleveringen aan vast die momenteel te zien zijn.

Stranger than fiction

Het grootste probleem van de pandemie? Er konden geen grote vechtscenes meer opgenomen worden. En The Walking Dead zonder grote vechtscenes en zombie hordes zou natuurlijk bij lange na niet hetzelfde zijn. Het werd te gevaarlijk om heel veel ‘zombies’ op een kluitje te zetten. Zo werd de serie over een wereldwijde pandemie ingehaald door een echte wereldwijde pandemie. Hoewel dat toch iets ironisch heeft, betekende het wel dat fans nog langer moesten wachten om erachter te komen wat er met hun favoriete karakters gebeurde.

Seizoen 11 releasedate

Ergens dit jaar worden de eerste twaalf afleveringen van seizoen 11 uitgezonden. Wanneer is nog niet bekend, aangezien de serie nog volop in productie is. Maar het zou zomaar kunnen dat de eerste helft van het nieuwe seizoen al in juni te zien is. Volgend jaar, 2022 dus, wordt het laatste seizoen afgesloten met nog eens twaalf afleveringen. Dat betekend dat je nog ruim een jaar kan genieten van human-on-zombie violence.

Old and new faces

In het nieuwe seizoen maakt een oude bekende haar Comeback. Maggie voegt zich namelijk weer bij de rest van de overlevenden. Ook lijken voorlopig Daryl, Negan en Carol terug te keren voor een nieuwe ronde. Behalve deze iconische gezichten schijnen er ook een aantal nieuwe acteurs zich bij de cast te voegen. Als iets bekend is over The Walking Dead is dat acteurs over het algemeen niet heel lang meegaan. Ergens ligt er altijd wel een hongerige zombie op de loer die het op de arme overlevenden gemunt heeft. Dat betekent dat er genoeg spannende momenten zijn in seizoen 11 om naar uit te kijken.
Ondertussen is er op social media al een teaser verschenen van het laatste seizoen. Het geeft gelukkig nog niet heel veel weg, maar is voor de echte fans toch wel een leuke verassing. Hieronder kan je de teaser bekijken:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.