Beeldschone Vandaag Inside-barvrouw trekt kijkers met knellend Duits jurkje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kijkers van Vandaag Inside worden elke uitzending ontzettend afgeleid! Wat er aan de talkshowtafel gebeurt is namelijk véél minder interessant dan de dame die daar achter de bar staat. Zeker als ze dit soort outfits draagt!

Wie is die knappe dame die bij Vandaag Inside achter de bar staat? Als ze in beeld komt, hebben we even geen aandacht meer voor Wilfred, Johan en René. Zeker als ze ook nog eens een Duits jurkje aanheeft, en twee flinke glazen bier vasthoudt! De dame in kwestie heet Amber Koelewijn. Sommige mensen zouden haar al kunnen kennen. Amber is namelijk tot Miss World Nederland gekroond in 2022.

VI-kijker smult van barvrouw Amber Koelewijn

Aan de reacties van de volgers te zien is de barvrouw helemaal goedgekeurd door de kijker! Zo laat een jongen op een nogal onbeschofte manier weten hoe knap hij Amber vind. In de reacties onder het bericht van Vandaag Inside reageert de vader van Amber het volgende op die jongen: ”Afblijven!” Hij zet er ook nog twee smileys achter, dus hij bedoelt het op een grappige manier. Bekijk de foto van de knappe barvrouw hier.

Amber Koelewijn

Meer zien van Vandaag Inside en Amber Koelewijn

Kan jij geen genoegen krijgen van de heerlijke foto’s van Amber Koelewijn? Neem dan ook zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe brunette heeft enorm veel foto’s gedeeld van haar tijd als model voor Miss World Nederland. Dit zijn zeker niet de minste foto’s om even te bekijken. Daarnaast geeft Amber je ook nog af en toe een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen.

Wil jij ook meer zien van Vandaag Inside? Neem dan ook even een kijkje op hun Instagrampagina! Hier delen ze vaak leuke stukjes uit de afleveringen van VI. Daarnaast houden ze je ook altijd op de hoogte van de gasten die aan zullen schuiven in het programma. Ook hier is het de moeite waard om even rustig rond te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.