Beeldschone Hockeyster Eva de Goede gaat nog steeds voor goud

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva de Goede is een succesvolle Nederlandse hockeyster. Ze gaat dit jaar ook ons land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokio!

Eva de Goede op de Olympische Spelen

Of de Nederlandse hockeysters ook deze keer de winst binnen zullen slepen is nog maar de vraag. Het zal in ieder geval niet aan Eva de Goede liggen! Met Eva op het middenveld hebben onze hockeysters al twee keer goud gewonnen op de Olympische Spelen. In 2008 en 2012 behaalden ze de winst op het belangrijkste toernooi in de hockeysport. In 2016 veroverden ze de tweede plek van het Olympische podium.

De relatie van Eva de Goede

Eva de Goede is verloofd met Tim Drummond. Hij komt uit Zuid-Afrika. Eva is smoorverliefd en verhuisde zelfs naar het Afrikaanse land. Inmiddels zijn ze samen gelukkig in Nederland. Hij is ook zeker bekend met de hockeysport: Drummond is namelijk de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse hockey team en speelt voor de Haagse club Klein Zwitserland. Ook hij gaat naar de Olympische Spelen!

Eva de Goede en Ellen Hoog in Sports Illustrated

Eva is niet alleen wereldberoemd om haar hockeyvaardigheden! Weet je nog? In 2013 schitterde ze in het Amerikaanse blad Sports Illustrated. Elk jaar geeft het blad een editie uit over beroemde sporters in . Eva mocht samen met collega-hockeyster Ellen Hoog haar prachtige lijf laten zien. En het resultaat was legendarisch mooi! Wil je zien hoe deze meiden schitterden voor de camera? Kijk dan de onderstaande video!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.