Beeldschone Hockeyster Eva de Goede gaat nog steeds voor goud

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva de Goede is een succesvolle Nederlandse hockeyster. Ze gaat dit jaar ook ons land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokio!

Eva de Goede op de Olympische Spelen

Of de Nederlandse hockeysters ook deze keer de winst binnen zullen slepen is nog maar de vraag. Het zal in ieder geval niet aan Eva de Goede liggen! Met Eva op het middenveld hebben onze hockeysters al twee keer goud gewonnen op de Olympische Spelen. In 2008 en 2012 behaalden ze de winst op het belangrijkste toernooi in de hockeysport. In 2016 veroverden ze de tweede plek van het Olympische podium.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

Blessure brengt Olympische droom in gevaar

Het was niet helemaal vanzelfsprekend dat Eva zou schitteren op de Olympische Spelen. Bij een wedstrijd van haar club, Hockeyclub Amsterdam, raakte ze ernstig geblesseerd. Ze was op haar pols gevallen en het zag er slecht uit. Met een gebroken pols naar de Olympische spelen zou een hele uitdaging worden. Maar Eva gaf niet zo maar op! Natuurlijk is ze er gewoon bij in Tokio, zelfs als aanvoerder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

De relatie van Eva de Goede

Eva de Goede is verloofd met Tim Drummond. Hij komt uit Zuid-Afrika. Eva is smoorverliefd en verhuisde zelfs naar het Afrikaanse land. Inmiddels zijn ze samen gelukkig in Nederland. Hij is ook zeker bekend met de hockeysport: Drummond is namelijk de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse hockey team en speelt voor de Haagse club Klein Zwitserland. Ook hij gaat naar de Olympische Spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Eva de Goede • (@degoedeeva)

Eva de Goede en Ellen Hoog in Sports Illustrated

Eva is niet alleen wereldberoemd om haar hockeyvaardigheden! Weet je nog? In 2013 schitterde ze in het Amerikaanse blad Sports Illustrated. Elk jaar geeft het blad een editie uit over beroemde sporters in badkleding. Eva mocht samen met collega-hockeyster Ellen Hoog haar prachtige lijf laten zien. En het resultaat was legendarisch mooi! Wil je zien hoe deze meiden schitterden voor de camera? Kijk dan de onderstaande video!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.