Beeldschone Hila Noorzai verklapt met deze foto mogelijk Wie Is De Mol-geheim

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Hila Noorzai heeft misschien al stiekem een groot geheim verklapt van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Hila Noorzai is een van de mooiste presentatrices en radio-dj’s van het land. Ze heeft behalve een indrukwekkende stem ook een prachtig uiterlijk. Daarom wordt het even heerlijk genieten als je naar haar mag kijken in het nieuwe seizoen van de populaire serie Wie is de Mol? 2022. Nu heeft ze alleen waarschijnlijk onbedoeld al het een en ander verklapt over dat programma door het plaatsen van een wel erg leuke foto. Of de theorie waar blijkt, zal je alleen de aflevering van WIDM goed in de gaten moeten houden.

Lees ook: Dit is waarom Fresia Cousiño Arias de gevaarlijkste kandidaat van nieuw seizoen Wie Is De Mol is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hila Noorzai (@hilanoorzai)

Hila is wel heel goed bevriend met een aantal mede-kandidaten op foto

Blijkbaar is Hila erg goede vriendinnen geworden met mede kandidaten Welmoed Sijtsma en Laetitia Gerards. Nu is dat op zich niet zo vreemd tot je er even over gaat nadenken. De drie dames hebben waarschijnlijk wat langer gehad om elkaar te leren kennen. Anders ontstaat er ook niet zo’n heftige vriendschap. De dames hebben vermoedelijk dus alle drie geen vroege exit van het programma. De kans is klein dat een van deze drie dames in de eerste drie of vier afleveringen uit WIDM moet vertrekken. Zou dat kunnen betekenen dat de Mol zich onder een van hen bevindt? Dat is natuurlijk wel een mogelijkheid. Al is het nog te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen. Maar het is iets om rekening mee te houden in je verdenkingen dit jaar. Meer dan andere jaren speelt social media een hele belangrijke rol in het ontdekken van de identiteit van de Mol.

Hila is als vis in het water in nieuwe video

Ondertussen mag Hila ook nog even het grote publiek van WIDM zien te overtuigen dat zij absoluut niet de persoon is waar ze op jagen. En dat mag ze doen met een wel erg leuke video. Daarin beschrijft ze zichzelf als een vis in het water. Dat maakt haar niet meteen minder verdacht. Maar goed, je weet het natuurlijk nooit. Is Hila de Mol dit seizoen? Dat is heel goed mogelijk.

Wie is WIDM-kandidaat Hila Noorzai eigenlijk?

Aangezien er een flinke kans bestaat dat Hila de Mol is, is het wel handig om te weten wie ze eigenlijk is. De in Afghanistan geboren Hila Noorzai is vooral bekend als radio-dj en natuurlijk als presentator. Zo host ze de Nieuwstrend bij EenVandaag, werkt ze voor het AD en was ze in 2021 special host bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Sinds een paar jaar heeft ze de definitieve overstap gemaakt van radio naar televisie en dat bevalt haar prima. En dit jaar is ze dus een van de meest veelbelovende kandidaten van WIDM. Houd deze spannende dame dus goed in de gaten de komende tijd, zodat je geen enkele hint mist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.