Beachbabe Salma Hayek ‘spoelt aan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Salma Hayek strand

52-jarige actrice is de droom van elke strandwacht!

Dit is waar je die cursus mond-op-mond beademing voor genomen hebt! Salma Hayek verblijdde haar fans met een reekt foto’s waarop ze net lijkt aangespoeld! De begeleidende tekst verraadt dat de 52-jarige brunette eigenlijk helemaal geen hulp nodig heeft – ze mediteert graag op haar rug in de branding, zo blijkt.

Dat ziet er voor Salma ontspannen uit, maar het is lang niet voor iedereen weggelegd: de actrice heeft namelijk om bepaalde redenen een veel hogere drijfkracht dan de gemiddelde mens. Zo kan ze zich veilig weg laten dragen door de zee, en een paar uur later op het volgende strandje deze zeemeermin-in-nood-act weer opvoeren! Die is zó goed, dat ze er tickets voor zou moeten verkopen. Dan zouden wij een jaarabonnement nemen!

Vergeet niet op de pijltjes te drukken!

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten