Beachbabe Salma Hayek ‘spoelt aan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Salma Hayek strand

52-jarige actrice is de droom van elke strandwacht!

Dit is waar je die cursus mond-op-mond beademing voor genomen hebt! Salma Hayek verblijdde haar fans met een reekt foto’s waarop ze net lijkt aangespoeld! De begeleidende tekst verraadt dat de 52-jarige brunette eigenlijk helemaal geen hulp nodig heeft – ze mediteert graag op haar rug in de branding, zo blijkt.

Dat ziet er voor Salma ontspannen uit, maar het is lang niet voor iedereen weggelegd: de actrice heeft namelijk om bepaalde redenen een veel hogere drijfkracht dan de gemiddelde mens. Zo kan ze zich veilig weg laten dragen door de zee, en een paar uur later op het volgende strandje deze zeemeermin-in-nood-act weer opvoeren! Die is zó goed, dat ze er tickets voor zou moeten verkopen. Dan zouden wij een jaarabonnement nemen!

Vergeet niet op de pijltjes te drukken!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.