Beachbabe Salma Hayek ‘spoelt aan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Salma Hayek strand

52-jarige actrice is de droom van elke strandwacht!

Dit is waar je die cursus mond-op-mond beademing voor genomen hebt! Salma Hayek verblijdde haar fans met een reekt foto’s waarop ze net lijkt aangespoeld! De begeleidende tekst verraadt dat de 52-jarige brunette eigenlijk helemaal geen hulp nodig heeft – ze mediteert graag op haar rug in de branding, zo blijkt.

Dat ziet er voor Salma ontspannen uit, maar het is lang niet voor iedereen weggelegd: de actrice heeft namelijk om bepaalde redenen een veel hogere drijfkracht dan de gemiddelde mens. Zo kan ze zich veilig weg laten dragen door de zee, en een paar uur later op het volgende strandje deze zeemeermin-in-nood-act weer opvoeren! Die is zó goed, dat ze er tickets voor zou moeten verkopen. Dan zouden wij een jaarabonnement nemen!

Vergeet niet op de pijltjes te drukken!

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten