Beachbabe Salma Hayek ‘spoelt aan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Salma Hayek strand

52-jarige actrice is de droom van elke strandwacht!

Dit is waar je die cursus mond-op-mond beademing voor genomen hebt! Salma Hayek verblijdde haar fans met een reekt foto’s waarop ze net lijkt aangespoeld! De begeleidende tekst verraadt dat de 52-jarige brunette eigenlijk helemaal geen hulp nodig heeft – ze mediteert graag op haar rug in de branding, zo blijkt.

Dat ziet er voor Salma ontspannen uit, maar het is lang niet voor iedereen weggelegd: de actrice heeft namelijk om bepaalde redenen een veel hogere drijfkracht dan de gemiddelde mens. Zo kan ze zich veilig weg laten dragen door de zee, en een paar uur later op het volgende strandje deze zeemeermin-in-nood-act weer opvoeren! Die is zó goed, dat ze er tickets voor zou moeten verkopen. Dan zouden wij een jaarabonnement nemen!

Vergeet niet op de pijltjes te drukken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!