Wow! 50x je inzet als topfavoriet Ajax van PSV wint (of andersom)!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je leest het goed! Je krijgt bij BetCity nu 50x je inzet bij winst van Ajax óf PSV in de Johan Cruiff Schaal. Het enige dat je hoeft te doen: een accountje aanmaken bij BetCity en de juiste stappen volgen. Een mooi aanbod, vinden wij!

Zaterdag 30 juli begint ein-de-lijk het Nederlandse voetbalseizoen weer! Zoals gebruikelijk is de seizoensopener de clash tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Ajax en PSV nemen het, met gloednieuwe selecties, in Amsterdam tegen elkaar op. Wie slaat de eerste slag?

Ajax shopt voor bijna 100 miljoen, PSV voor minder dan 10

Ajax heeft inmiddels al voor een monsterlijk bedrag van ruim 85 miljoen euro aan aankopen gedaan, waar PSV juist de hand aardig op de knip heeft gehouden. Toch zijn de spelers die in Eindhoven zijn aangetrokken niet de minsten. Namen als Luuk de Jong, Xavi Simons en Guus Til geven de selectie ongetwijfeld een boost. Maar is het genoeg om Ajax te verslaan?

ajax-psv

De landskampioen smeet namelijk met geld en haalde onder andere Steven Bergwijn, Owen Wijndal en Calvin Bassey naar de hoofdstad. Het is dan ook niet voor niks dat Ajax volgens de bookies de gedoodverfde favoriet voor de overwinning is. Normaal levert dat dus niet zoveel op, maar BetCity heeft daar een hele mooie oplossing voor!

Bizar hoge odds voor winst Ajax óf PSV

Je krijgt als nieuwe speler maar liefst 50 keer je inzet terug als Ajax de eerste prijs van het seizoen weet te winnen. Dat is natuurlijk een bizar mooi aanbod, helemaal als je bedenkt dat de normale odd 1.83 is. Heb je vertrouwen in PSV? Dan kun je óók 50 keer je inzet krijgen. De keuze is dus reuze!

Daarnaast blinkt BetCity uit in speciaal geselecteerde weddenschappen die zijn gebaseerd op statistieken in plaats van onderbuikgevoel:

Ajax-PSV Betcity

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...