Wow! 50x je inzet als topfavoriet Ajax van PSV wint (of andersom)!

Je leest het goed! Je krijgt bij BetCity nu 50x je inzet bij winst van Ajax óf PSV in de Johan Cruiff Schaal. Het enige dat je hoeft te doen: een accountje aanmaken bij BetCity en de juiste stappen volgen. Een mooi aanbod, vinden wij!

Zaterdag 30 juli begint ein-de-lijk het Nederlandse voetbalseizoen weer! Zoals gebruikelijk is de seizoensopener de clash tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Ajax en PSV nemen het, met gloednieuwe selecties, in Amsterdam tegen elkaar op. Wie slaat de eerste slag?

Ajax shopt voor bijna 100 miljoen, PSV voor minder dan 10

Ajax heeft inmiddels al voor een monsterlijk bedrag van ruim 85 miljoen euro aan aankopen gedaan, waar PSV juist de hand aardig op de knip heeft gehouden. Toch zijn de spelers die in Eindhoven zijn aangetrokken niet de minsten. Namen als Luuk de Jong, Xavi Simons en Guus Til geven de selectie ongetwijfeld een boost. Maar is het genoeg om Ajax te verslaan?

ajax-psv

De landskampioen smeet namelijk met geld en haalde onder andere Steven Bergwijn, Owen Wijndal en Calvin Bassey naar de hoofdstad. Het is dan ook niet voor niks dat Ajax volgens de bookies de gedoodverfde favoriet voor de overwinning is. Normaal levert dat dus niet zoveel op, maar BetCity heeft daar een hele mooie oplossing voor!

Bizar hoge odds voor winst Ajax óf PSV

Je krijgt als nieuwe speler maar liefst 50 keer je inzet terug als Ajax de eerste prijs van het seizoen weet te winnen. Dat is natuurlijk een bizar mooi aanbod, helemaal als je bedenkt dat de normale odd 1.83 is. Heb je vertrouwen in PSV? Dan kun je óók 50 keer je inzet krijgen. De keuze is dus reuze!

Daarnaast blinkt BetCity uit in speciaal geselecteerde weddenschappen die zijn gebaseerd op statistieken in plaats van onderbuikgevoel:

Ajax-PSV Betcity

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!