Foto: Dit zijn de meest schandalige tennis-outfits ooit op Wimbledon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wimbledon is het enige tennistoernooi waar een strenge dresscode geldt. Dat is voor de meeste tennissers geen probleem, maar deze vrouwen maakte het voor Britse begrippen wel héél bont met hun outfit!

Denk je aan Wimbledon, dan denk je aan het mega-correcte tennistoernooi dat jaarlijks in Engeland gehouden wordt. Wat altijd opvalt tijdens dit evenement, is dat alle tennissers volledig in het wit gekleed zijn. Dat is geen toeval: op Wimbledon geldt de strengste dresscode in de gehele tenniswereld. Alles moet wit, zelfs de onderbroek! Omdat de regel zo krom en ouderwets is, zie je regelmatig dat tennissers de grens op proberen te zoeken. Soms met succes. En dat trekt natuurlijk weer extra kijkers naar het evenement. Dit zijn de meest ‘schandalige’ Wimbledon-overtreders ooit!

Venus Williams met roze onderkleding op Wimbledon

Venus Williams, de zus van Serena Williams, overtrad de regels misschien niet expres, maar haar kledingkeuze zorgde wel voor een gedwongen verkleedpartij tijdens de wedstrijd! De Amerikaanse had zich keurig aan de dresscode gehouden, maar droeg onder haar witte tennispakje wél een knalroze beha. Dat mag dus eigenlijk helemaal niet.  Daarom werd er tussen de games door aan haar door gefluisterd dat ze deze toch écht even om moest kleden in de pauze. Zo gezegd, zo gedaan: in onderstaand filmpje zie je in het begin van de wedstrijd nog een roze kledingstuk, en halverwege verdwijnt deze ineens. Alsof het een goocheltruc is!

Ella White in kattig pakje doet gemoederen oplopen

Innovatie op de tennisbaan is niet iets van de afgelopen jaren. Ook in 1985 bestonden er al pioniers op gebied van tenniskleding. Toen Serena Williams een aantal jaar geleden in een nauwsluitende ‘catsuit’ op Roland Garros verscheen, was de tenniswereld in shock. Dat kon echt niet. Het publiek was helemaal verbijsterd. Toch was Ella White in 1985 Serena voor, met een voor die tijd zéér gewaagd spierwit bodysuit van flexibel materiaal. De conservatieve Wimbledon-bobo’s vonden het niks, maar in die tijd waren de regels nog niet zó afgebakend, dus mocht de Amerikaanse toentertijd wél in onderstaande outfit op het gras verschijnen. Maar er werd natuurlijk wel met een schuin oog naar gekeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Garcia (@ninagarcia)

Maria Sharapova schijnt stijlvol door in verassend pakje

Tennisster Maria Sharapova was vanaf haar beginjaren op de tennisbaan al een aandachtstrekker. De blondine krijst haar longen uit haar lijf bij elke smash, ziet er beeldschoon uit, maar is tegelijkertijd ook een wereldtopper. Er is dus genoeg om bij haar over te praten. Ze beschikt over het hele pakket, zou je ook kunnen zeggen. Ook op gebied van mode is ze heerlijk eigenwijs in haar keuzes. Ze wist met deze opvallende outfit binnen de lijntjes te kleuren wat betreft de strenge Wimbledon-regels, maar wist er toch héél veel aandacht mee te trekken. Het ging om een soort tuxedo-achtige creatie die ook nog eens half-doorschijnend bleek te zijn. Heel Wimbledon was natuurlijk in rep en roer, maar de kijker smulde ervan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Team Sharapova (@teamsharapova)

Wedden op Wimbledon met speciale acties!

Zoals je weet is Wimbledon 2022 op dit moment in volle gang. We hebben je inmiddels reden genoeg te geven om te kijken, want ook dit jaar doen er weer veel mooie vrouw met dito outfits mee. Wist je echter dat je ook heel eenvoudig geld kunt verdienen met wedden op de wedstrijden rondom Wimbledon?

Vanuit onze grote vrienden van BetCity mogen we je een aantal speciale acties aanbieden, speciaal voor de grote schare fans van Mannenzaken.nl:

  • Novak Djokovic is misschien niet zo leuk om naar te kijken als de zusjes Williams, maar hij kan wel tennissen als de beste! Verdien nu maar liefst 40 keer je inzet wanneer hij zich tot kampioen mag kronen!
  • Dit weekend zijn er gruwelijk veel wedstrijden te bekijken, dus is er ook veel om op in te zetten. Wanneer je bij Betcity 10 euro inzet, krijg je 5 euro gratis tegoed voor de finaleweek!
  • Ben jij een échte kenner en weet je precies wie zich na elke wedstrijd tot winnaar mag gaan kronen? Zet dan in op elke wedstrijd die je wil. Deze odds zijn fantastisch!

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.