Battle of the Babes: Boerin Annemiek vs. Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de tv-programmering dankzij de coronacrisis langzaam aan het opdrogen is, zijn er toch nog twee grote programma’s die ‘gewoon’ doorlopen: Boer Zoekt Vrouw en Chateau Meiland. Bij de één is Boerin Annemiek het kijkcijferkanonnetje, en bij de ander trekt Maxime Meiland veel bekijks. Maar wie wint? We zouden de kijkcijfers kunnen laten spreken, maar een Battle of the Babes is véél leuker!

Boerin Annemiek (26)

Boerin Annemiek battle
Ze kreeg nog net geen recordaantal liefdesbrieven. Toch zijn álle ogen bij Boer Zoekt Vrouw dit jaar gericht op Boerin Annemiek. Wie wil zich namelijk niet nestelen met een heus Boerinnenkalendermodel?

Maxime Meiland (24)

Maxime Meiland Battle
Maxime Meiland begon als ‘dochter van’ de hysterische Martien Meiland, maar is inmiddels een volwaardig ‘castlid’ van Chateau Meiland. Sterker nog, ze begint steeds meer de spotlights naar zich toe te trekken!

Carrière

Annemiek
Voor een 26-jarige heeft Boerin Annemiek haar schaapjes, of beter gezegd koetjes, aardig op het droge. Ze runt samen met haar pa een boerderij in Drenthe, en heeft ook nog een modellencarrière achter de hand.
Maxime
Maxime Meiland staat aan de start van een mooie tv-carrière. Deze werd gelanceerd dankzij haar vader Martien, maar ligt nu volledig in eigen handen. Binnenkort zal niet alleen haar pa, maar ook Maxime zelf voor elk programma gevraagd worden!

Partner

Annemiek
Het leven van Annemiek loopt op rolletjes, alleen ontbreekt er toch nog één ding: een partner. Daar is ze op dit moment met de hulp van Yvon Jaspers naar op zoek. Op moment van schrijven heeft ze nog twee logés over de vloer, maar de vonken spatten er nog niet echt vanaf. Past er eigenlijk wel een deksel op dit potje?
Maxime
Annemiek heeft in ieder geval nog uitzicht op een potentiële partner. Bij Maxime ligt het liefdesleven volledig stil. Ze gaf onlangs zelf aan dat ze, zolang ze in Frankrijk woont, helemaal niks onderneemt op dit gebied. Pas als ze weer terug in Nederland is staat ze weer open voor mannelijke aandacht…

Publieke opinie

Annemiek
De kijker ging het Boer Zoekt Vrouw-seizoen in met een bepaald beeld van Annemiek. Als kalendermodel verwachtte men een losse, avontuurlijke dame. Op beeld komt dat tot nu toe niet helemaal over. De manier waarop ze haar ‘verleiders’ behandelt wordt door de kijkers zelfs als ‘kil’ omschreven.
Maxime
Hoewel haar vader het grootste deel van de aandacht krijgt, begint de kijker steeds meer fan te worden van Maxime. Ook haar schattige dochtertje helpt daar een hoop bij. Deze alleenstaande, jonge moeder met humor heeft absoluut de gun-factor.

Forumpagina

Annemiek
Het forumtopic van Boerin Annemiek is qua inhoud een beetje mager. Het is natuurlijk lastig om leuke caps te maken van een dame die het grootste deel van de dag overalls draagt. De beruchte beelden van haar glijbaan-momentje zijn een mooi begin. Maar we willen meer!
Maxime
Net als bij Annemiek is er ook bij Maximes forumtopic ruimte voor verbetering. We zien gelukkig wel mooie foto’s in het verschiet liggen: de zomer komt eraan, en haar Chateau heeft een zwembad!

[poll id=”18″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?