Bas Nijhuis maakt hands bij buurmeisje in Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bas Nijhuis Veronica Inside Buurmeisje

Wim Kieft begint inmiddels ‘een beetje moe’ te worden van celebrity-scheidsrechter Bas Nijhuis, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van hem en de lieftallige buurmeisjes die hij elke week naar de studio meebrengt! Het wordt helemaal leuk als deze buurmeisjes ook nog eens bij de show betrokken worden…

Even de buurmeisjes voorstellen…

Het is inmiddels een running gag geworden, die ‘buurmeisjes’ van Bas Nijhuis. Voorafgaand aan de show worden de leukste, liefst jonge, meiden gevraagd om vrouwenmagneet Bas tijdens de show te flankeren. Maakt zijn soms technische verhalen over buitenspel, doellijncamera’s, en muurtjes-spray véél leuker om naar te luisteren!

‘Hands-on’ demonstratie

Er wordt de laatste tijd, al helemaal sinds de invoer van de VAR, ontzettend veel geklaagd over de autonomie en het gebrek aan ’n ruggengraat bij scheidsrechters. Camera’s en computers doen hun werk, maar ze mogen zich van ons nog steeds niet verschuilen achter de technologie na een arbitrale dwaling. Helaas durven scheidsrechters, vooral omdat ze doodsbang zijn om die Champions League-aanstelling mis te lopen, zich tegenwoordig nog nauwelijks als écht mens te gedragen.

Bas neemt elke week een nieuw buurmeisje mee…

Daarom is het lekker dat er nog één iets minder politiek correcte scheids rondloopt, die toevallig ook nog eens perfect in het Veronica Inside-format past! Bas Nijhuis mag dan wel ’n beetje camerageil zijn, maar dat willen we ‘m best vergeven. Al helemaal als hij elke week van die leuke buurmeisjes blijft meebrengen! Deze week gebruikte hij het leuke blonde meisje rechts van hem om een heuse ‘hands-on’ demonstratie te geven over de nieuwe regels voor handsballen. Smooth operator hoor, die Bas. Hij wordt in de catacomben niet voor niks ‘Basanova’ genoemd!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten