Bas Nijhuis maakt hands bij buurmeisje in Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bas Nijhuis Veronica Inside Buurmeisje

Wim Kieft begint inmiddels ‘een beetje moe’ te worden van celebrity-scheidsrechter Bas Nijhuis, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van hem en de lieftallige buurmeisjes die hij elke week naar de studio meebrengt! Het wordt helemaal leuk als deze buurmeisjes ook nog eens bij de show betrokken worden…

Even de buurmeisjes voorstellen…

Het is inmiddels een running gag geworden, die ‘buurmeisjes’ van Bas Nijhuis. Voorafgaand aan de show worden de leukste, liefst jonge, meiden gevraagd om vrouwenmagneet Bas tijdens de show te flankeren. Maakt zijn soms technische verhalen over buitenspel, doellijncamera’s, en muurtjes-spray véél leuker om naar te luisteren!

‘Hands-on’ demonstratie

Er wordt de laatste tijd, al helemaal sinds de invoer van de VAR, ontzettend veel geklaagd over de autonomie en het gebrek aan ’n ruggengraat bij scheidsrechters. Camera’s en computers doen hun werk, maar ze mogen zich van ons nog steeds niet verschuilen achter de technologie na een arbitrale dwaling. Helaas durven scheidsrechters, vooral omdat ze doodsbang zijn om die Champions League-aanstelling mis te lopen, zich tegenwoordig nog nauwelijks als écht mens te gedragen.

Bas neemt elke week een nieuw buurmeisje mee…

Daarom is het lekker dat er nog één iets minder politiek correcte scheids rondloopt, die toevallig ook nog eens perfect in het Veronica Inside-format past! Bas Nijhuis mag dan wel ’n beetje camerageil zijn, maar dat willen we ‘m best vergeven. Al helemaal als hij elke week van die leuke buurmeisjes blijft meebrengen! Deze week gebruikte hij het leuke blonde meisje rechts van hem om een heuse ‘hands-on’ demonstratie te geven over de nieuwe regels voor handsballen. Smooth operator hoor, die Bas. Hij wordt in de catacomben niet voor niks ‘Basanova’ genoemd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!