Barbara Sloesen imponeert in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbara Sloesen is een van de leukste dames van Nederland. Maar waar ze normaal een hele lieve uitstraling heeft, staat ze voor de verandering erg stoer op de foto.

Actrice Barbara Sloesen staat over het algemeen bekend als een vrouw met een lieve en soms beetje onhandige uitstraling. Daar wordt ze ook meestal op gecast als ze weer een rol krijgt in een Nederlandse film of serie. Maar dat Barbara ook een hele stoere kant heeft, dat was nog niet zo bekend. Op Instagram plaatst ze nu wel een hele bijzondere foto die dus een compleet andere kant laat zien van Barbara.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

De stoere kant van Barbara

OP de foto heeft Barbara gelijk een hele andere uitstraling te pakken. Waar de actrice normaal door het leven gaat als een verlegen type heeft ze op de foto een wel erg stoere uitstraling te pakken. Met een fel geel pak lijkt ze klaar om alles en iedereen aan te kunnen. Haar blonde lokken, waar sommige mensen nog steeds een beetje aan moeten wennen, maken de look af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Barbara in een actiefilm?

De laatste weken is Barbara nog wel vaker te zien in dit soort foto’s en poses. Ze lijkt een beetje afscheid te willen nemen van haar onschuldige imago. Misschien wordt het dan toch tijd om haar binnenkort te casten in een actiefilm. Barbara lijkt er met haar stoere foto’s in ieder geval helemaal klaar voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.