Barbara Sloesen imponeert in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbara Sloesen is een van de leukste dames van Nederland. Maar waar ze normaal een hele lieve uitstraling heeft, staat ze voor de verandering erg stoer op de foto.

Actrice Barbara Sloesen staat over het algemeen bekend als een vrouw met een lieve en soms beetje onhandige uitstraling. Daar wordt ze ook meestal op gecast als ze weer een rol krijgt in een Nederlandse film of serie. Maar dat Barbara ook een hele stoere kant heeft, dat was nog niet zo bekend. Op Instagram plaatst ze nu wel een hele bijzondere foto die dus een compleet andere kant laat zien van Barbara.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen
De stoere kant van Barbara

OP de foto heeft Barbara gelijk een hele andere uitstraling te pakken. Waar de actrice normaal door het leven gaat als een verlegen type heeft ze op de foto een wel erg stoere uitstraling te pakken. Met een fel geel pak lijkt ze klaar om alles en iedereen aan te kunnen. Haar blonde lokken, waar sommige mensen nog steeds een beetje aan moeten wennen, maken de look af.

Barbara in een actiefilm?

De laatste weken is Barbara nog wel vaker te zien in dit soort foto’s en poses. Ze lijkt een beetje afscheid te willen nemen van haar onschuldige imago. Misschien wordt het dan toch tijd om haar binnenkort te casten in een actiefilm. Barbara lijkt er met haar stoere foto’s in ieder geval helemaal klaar voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!