Barbara Sloesen imponeert in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbara Sloesen is een van de leukste dames van Nederland. Maar waar ze normaal een hele lieve uitstraling heeft, staat ze voor de verandering erg stoer op de foto.

Actrice Barbara Sloesen staat over het algemeen bekend als een vrouw met een lieve en soms beetje onhandige uitstraling. Daar wordt ze ook meestal op gecast als ze weer een rol krijgt in een Nederlandse film of serie. Maar dat Barbara ook een hele stoere kant heeft, dat was nog niet zo bekend. Op Instagram plaatst ze nu wel een hele bijzondere foto die dus een compleet andere kant laat zien van Barbara.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen
De stoere kant van Barbara

OP de foto heeft Barbara gelijk een hele andere uitstraling te pakken. Waar de actrice normaal door het leven gaat als een verlegen type heeft ze op de foto een wel erg stoere uitstraling te pakken. Met een fel geel pak lijkt ze klaar om alles en iedereen aan te kunnen. Haar blonde lokken, waar sommige mensen nog steeds een beetje aan moeten wennen, maken de look af.

Barbara in een actiefilm?

De laatste weken is Barbara nog wel vaker te zien in dit soort foto’s en poses. Ze lijkt een beetje afscheid te willen nemen van haar onschuldige imago. Misschien wordt het dan toch tijd om haar binnenkort te casten in een actiefilm. Barbara lijkt er met haar stoere foto’s in ieder geval helemaal klaar voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!