Barbara Sloesen imponeert in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Barbara Sloesen is een van de leukste dames van Nederland. Maar waar ze normaal een hele lieve uitstraling heeft, staat ze voor de verandering erg stoer op de foto.

Actrice Barbara Sloesen staat over het algemeen bekend als een vrouw met een lieve en soms beetje onhandige uitstraling. Daar wordt ze ook meestal op gecast als ze weer een rol krijgt in een Nederlandse film of serie. Maar dat Barbara ook een hele stoere kant heeft, dat was nog niet zo bekend. Op Instagram plaatst ze nu wel een hele bijzondere foto die dus een compleet andere kant laat zien van Barbara.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

De stoere kant van Barbara

OP de foto heeft Barbara gelijk een hele andere uitstraling te pakken. Waar de actrice normaal door het leven gaat als een verlegen type heeft ze op de foto een wel erg stoere uitstraling te pakken. Met een fel geel pak lijkt ze klaar om alles en iedereen aan te kunnen. Haar blonde lokken, waar sommige mensen nog steeds een beetje aan moeten wennen, maken de look af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Barbara in een actiefilm?

De laatste weken is Barbara nog wel vaker te zien in dit soort foto’s en poses. Ze lijkt een beetje afscheid te willen nemen van haar onschuldige imago. Misschien wordt het dan toch tijd om haar binnenkort te casten in een actiefilm. Barbara lijkt er met haar stoere foto’s in ieder geval helemaal klaar voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.