Bar Refaeli voor de derde keer moeder geworden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige vrouwen houden het na één zwangerschap voor gezien, andere vrouwen die lijken wel een persmachine. Net zoals het Israëlische topmodel Bar Refaeli (34). In drieënhalfjaar tijd is ze voor de derde keer moeder geworden.

Waar kennen we haar ook alweer van? In de eerste jaren van dit millennium was dit blonde vrouwmens het liefje van niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Onlangs schitterde deze Hollywood-eindbaas en filantroop nog in het laatste meesterwerk van Quentin Tarantino samen met Brad Pitt en Margot Robbie.

Bar als mooie vrouw

Van 2005 tot 2011 was ze samen met Leo. De twee leken voorbestemd, maar uiteindelijk liep die relatie op de klippen en nu moet Bar het doen met Adi Ezra, erfgenaam van een van de rijkste families van Israël. Och, och meisje toch. Wat heeft ze het toch slecht.

Financieel gezien heeft deze wonderschone dame, helemaal met een rijke man, dus niks te klagen. Omdat ze in een kleine drie jaar tijd zomaar even drie kleine koters eruit floept, mag je aannemen dat het op privé gebied ook best wel oké gaat. In ieder geval daar lijkt het op als je een kijkje neemt op haar Instagram.

Bar als moeder

Oké, een rijk vriendje. Een derde kindje. Zelf ook aardig wat doekoe. Ziet er allemaal best prima uit. Maar zoals altijd in het leven, heeft iedereen wel eens last van ‘een dwarsliggertje’. Zo’n keutel die al een tijdje in de pijpleiding zit en die er maar moeilijker uit komt dan een baby. Totdat daar ineens die kramp komt en je op een ongepast en onverwacht moment ineens naar de plee toe moet rennen om jezelf te verlossen van deze demonische drol.

Deze vervelende symbolische keutel is voor Bar de belastingdienst. Die zit namelijk al sinds 2015 achter haar aan voor het ontwijken van belasting. Tot op de dag van vandaag moet ze zich daar nog steeds voor verantwoorden. Ook haar moeder wordt in de casus beschuldigt van het witwassen van geld en belastingontduiking.

Het is nog onduidelijk hoe het eruit gaat zien, maar het kan zomaar eens gebeuren dat Bar achter de tralies beland als ze niet bereid is het bedrag van $3.5 miljoen (!) te betalen die de belastingdienst van haar eist.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.