Badr Hari huilend naar de club

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandenlang trainen als een beest, en dan toch met een fysieke tekortkoming uit de ring gedragen worden: er zat er maar één ding op voor Badr Hari na Glory Collision 2 zaterdagavond. Douchen, mooie kleertjes aan en met tranen in de ogen het Rotterdamse nachtleven in…

Hij had waarschijnlijk onderstaande kick in gedachte toen hij in de derde ronde het luchtruim koos voor een vernietigende trap richting Rico’s gehoekte kaak. We kennen de afloop inmiddels. Badr Hari had misschien beter moeten weten voor hij deze gewaagde manoeuvre maakte. Met zijn 35 jaar is hij namelijk beslist geen Karate Kid meer, maar meer een kickboks opa: de wil is er wel, het lichaam werkt gewoon niet altijd meer mee. En zo ging niet Rico, maar Badr Hari zelf tegen de vlakte. Enkelblessure. Ineens zat het ‘beest’ hevig snikkend op het canvas. De voorgaande maanden schoten door zijn hoofd. Alles was voor niets geweest. De Nederlander kreeg een gouden gordel, en de Marokkaan ging met een blauwe (enkel)band naar huis. Hoewel, naar huis…

via GIPHY

Tranen in de discotheek?

Terwijl het traditiegetrouw nog lang onrustig was in de stad waar het kickboksevenement gehouden werd, zat Badr al gauw in de auto naar thuisstad Rotterdam. Niet om de troostende schouder van vrouwlief Daphne Romani op te zoeken, maar om zijn verdriet te verwerken in Club Blu, met een flesje Spa blue. Het werd geen gouden, zelfs geen zwarte, maar dus een blauwe avond voor Badr. Toch zat hij met een glimlachje in de viplounge. Hij schijnt zelfs even achter de DJ-tafel te hebben gestaan. Je leest het goed: staan! Zal die blessure dan toch meevallen?

“Hoe durft ie”, schreeuwen de onderbuikers op Twitter. Lekker hangen in de club, terwijl je zojuist het ‘gevecht van de eeuw’ voor alle tv-kijkertjes verpest hebt. Het zou een leuk schandaal zijn, maar het tegendeel is waar. Het bezoekje aan de club stond ‘gewoon’ in de planning van Badr. Check onderstaand affiche maar. Hij zou na z’n spectaculaire overwinning als een held onthaald worden in de Rotterdamse nachtclub. Zó zeker was hij van z’n zaak. Uiteindelijk liep het allemaal anders, maar Badr hield zich toch aan zijn woord. Goed voor de PR!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door V.I.P Hostesses/Angels (@vip_angelss) op

Over ‘goede PR’ gesproken. De late avond van officiële winnaar Rico Verhoeven verliep een stuk stroever. Hij had de ondankbare taak om ‘soort van’ blij te zijn met de titelprolongatie, wetend dat Badr tot die derde ronde eigenlijk op punten voorstond. Rico kon dus tegen niemand opscheppen over hoe goed hij het gedaan had, of steekjes onder water uitdelen aan zijn tegenstander. Met een somber gezicht zat hij bij de persconferentie, waar het meer over de verliezer dan de ‘winnaar’ ging. Dat zat de teleurgestelde Verhoeven duidelijk niet zo lekker. Na een irritante opmerking van een collega-kickbokser die duidelijk onderdeel van de ‘Badr Army’ was, ging hij door het lint. ‘Kom dan! Ik sla je de hele ring door’, riep Rico.

https://twitter.com/NOSsport/status/1208689009154809856

Die avond van Badr was bij nader inzien dus helemaal zo slecht nog niet. Liever als morele winnaar huilend naar de club, dan met een halve overwinning rood aangelopen in de perskamer van het GelreDome zitten, toch?

Dus voor we met z’n allen ‘arme Badr’ roepen, denk ook aan die arme Rico…

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten