Home Nieuws Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven…

De Videoland serie Máxima heeft de eerste aflevering op tv laten afspelen, maar ze hebben niet zo veel kijkers als dat ze hadden verwacht. Ze hebben door deze fout enorm veel kijkers misgelopen.

Nieuwe serie Máxima had beter kunnen scoren

De eerste aflevering van de Videoland-serie Maxima is op tv uitgezonden, maar ze hadden wel meer kijkers verwacht! Jammer genoeg zijn ze niet in de miljoenen gekomen qua kijkers. Dat komt allemaal doordat het ontzettend populaire programma ‘Even tot Hier’ op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden. Veel kijkers zijn natuurlijk weggezapt om dat te kijken in plaats van Máxima. Als ze het anders hadden geprogrammeerd, hadden ze veel meer kijkers gekregen. Dus het is een flinke misser. Die hadden ze wel kunnen zien aankomen bij RTL, aldus kijkcijferexpert Tina Nijkamp:

Tina Nijkamp over nieuwe serie Maxima

Tina Nijkamp over de serie Máxima ”niet buitensporig hoog”

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt ook dat de serie wel een goed begin heeft met 708.000 kijkers, maar dat dit volgens haar niet buitensporig hoog is. Dit komt doordat op hetzelfde tijdstip het programma ‘Even tot Hier’ te zien was, dat maar liefst 1.695.000 kijkers trok! Dat is een groot verschil met de serie Máxima. Als ze het op een ander tijdstip hadden uitgezonden, hadden ze zeker meer kijkers kunnen binnenhalen. Tina Nijkamp zegt dan ook dat het wel een prima score is, maar dat het jammer is dat het tegenover ‘Even tot Hier’ geprogrammeerd stond. Anders had het volgens Tina zeker meer dan een miljoen kijkers gehad.

Videoland serie Máxima krijgt nu al tweede seizoen

De serie Máxima heeft laatst bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt, en dat terwijl de eerste aflevering nog niet eens was uitgezonden! Ze hebben dus wel erg veel vertrouwen in de serie, aangezien er nog geen afleveringen online stonden. Je kunt het eerste seizoen nu bekijken op Videoland, en er komt dus ook zeker een tweede seizoen aan. Laten we hopen dat dit niet al te lang gaat duren!

Mobiele versie afsluiten