Atlete Sofie Dokter breekt door op EK atletiek: zeven prachtige foto’s van deze meerkampster!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De Nederlandse atlete Sofie Dokter breekt haar eigen record op het EK. Ze doet mee aan de Zevenkamp. Daarom hebben wij zeven prachtige foto’s van de atlete!

Sofie Dokter is pas 21 jaar jong en heeft nu al de vijfde plaats weten te veroveren in de Zevenkamp op het EK. Hiermee heeft ze ook nog eens haar persoonlijke record verbroken. Ze behaalde namelijk 6418 punten. Hierdoor is ze, hoogstwaarschijnlijk, ook nog eens geplaatst voor de Olympische Spelen die plaatsvinden in Parijs. Na deze geweldige wedstrijd straalde Sofie van oor tot oor. Haar glimlach was niet meer van haar gezicht te poetsen. Ook buiten het veld straalt Sofie. Op Instagram plaatst de knappe atlete regelmatig foto’s van zichzelf. Op vrijwel elke foto zien we een enorm blije en vrolijke Sofie. Bekijk een aantal foto’s van de atlete hieronder. Bekijk alle foto’s van de knappe atlete hier.

Sofie Dokter foto

Wie is Sofie Dokter?

Sofie Dokter is een Nederlandse atlete. Ze is geboren en getogen in Groningen. Sofie is gespecialiseerd in de Meerkamp. Ze is pas 21 jaar oud en heeft nu al vier nationale titels op haar naam staan, dat is best knap voor die jonge leeftijd. Ook heeft ze in 2024 een internationaal succes geboekt. Hier behaalde ze op de wereldindoorkampioenschappen een bronzen medaille. We zullen vast nog veel meer te zien krijgen van Sofie!

Meer zien van Sofie Dokter kan op Instagram

Kan jij nou nog steeds geen genoegen krijgen van deze spontane dame die er altijd vrolijk uitziet? Neem dan zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze naast hele leuke selfies en andere beelden van zichzelf ook foto’s en video’s van haar topprestaties. Ze laat ook zien dat ze veel traint en er natuurlijk prachtig fit uitziet. Hier kunnen haar mannelijke volgers vast wel van genieten. Ook geeft Sofie je zo nu en dan nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?